Wij vrouwen willen de perfecte jeans hebben, maar waarom mag je kindje die ook niet hebben? Het is natuurlijk altijd een uitdaging om dé perfecte jeans te vinden, zo ook voor je mini me. Prénatal heeft daar dus wél over nagedacht en lanceert een nieuwe collectie met een hoop wassingen en fits.

#jeans by Prénatal

#JEANS

De nieuwe collectie van Prénatal bestaat uit de perfect zittende jeans voor meisjes en jongens. Van verschillende fits tot aan goede comfort en prijs-kwaliteitverhouding.
Zo kun je er dus gerust meerdere aanschaffen! Een jeans is namelijk hét perfecte basisstuk om eindeloos mee te combineren. Het ziet er stoer uit en de kids kunnen er lekker in ravotten want; hoe ouder de jeans hoe stoerder de look!

#jeans by Prénatal

ZIT OOK NOG EENS LEKKER

Wees gerust want de jeans is voorzien van stretch, de zogenaamde ‘jogdenim’. Het ziet er uit als een jeans maar zit als een joggingbroek. Super comfortabel dus.

Prijzen zijn vanaf €14,95.
Ontdek hier de collectie van Prénatal.

Leave a Reply