Wie kent de producten van Naïf inmiddels niet? Naïf staat bekend om hun heerlijke verzorgingslijn voor baby- en kinderen. Maar niet alleen je kids kunnen genieten van de producten, want ook voor jou zijn ze perfect. De producten ruiken stuk voor stuk heerlijk en verzorgen je huid optimaal! Plus; ze staan nog leuk in je badkamer ook!
De producten van Naïf zijn ontwikkeld door de beste specialisten en ze beloven o.a. Hypoallergeen te zijn én pH-huidneutraal.

Naïf producten

NAÏF & UNICEF

Naïf heeft een nieuw product op de markt gebracht: een natuurlijke handzeep die zacht is voor de huid en ook nog geschikt is voor de extreem droge huid. Dus, ook als je last hebt van eczeem, kun je deze zeep met een gerust gevoel gebruiken.
De zeep reinigt niet alleen je huid, maar maakt je huid tegelijkertijd zacht! Het handige pompje doseert en zorgt voor de juiste hoeveelheid zeep. Knoeien zit er dus niet in!

Naïf Helping Hand Wash by Unicef

INGREDIËNTEN

Wat zit erin? Geen schadelijke of irriterende ingrediënten zoals: PEG, SLS/SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale olie. Alleen maar goeds in een pompje. Natuurlijk is ook dit product weer dermatologisch getest en daarom dus te gebruiken bij een zeer droge huid. Clap your hands!

Naïf Helping Hand Wash by Unicef

NAÏF DONEERT

Voor iedere verkochte handzeep doneert Naïf aan Unicef. Je helpt dus ook nog een hoop andere kindjes! Want Unicef streeft ernaar om het kindersterftecijfer te laten dalen, dit doen ze bijvoorbeeld door de verspreiding van levensreddende malarianetten.

Hebben? Wij mogen in samenwerking met Naïf, 5 Helping Hand Wash producten weggeven. Bekijk onze Facebookpagina hoe je er een kunt winnen!

https://naifcare.com

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Naïf |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply