Wie niet genoeg ruimte in huis heeft voor twee slaapkamers voor twee kleintjes, moet soms vernuftig zijn met de beschikbare ruimte. Of misschien heb je wel genoeg ruimte, maar kunnen je kinderen niet zonder elkaar, zelfs niet ’s nachts. No problemo!
Je kunt een hoop doen om de kinderkamer praktisch in te richten, zodat hij geschikt is voor twee kids. Met twee bedden of een bedstee kom je al een heel eind. En je leukt het simpelweg op met wat accessoires!

We gingen op zoek naar de mooiste oplossingen, voor de leukste ‘sharing’ slaapkamertjes. Dan is een kamer inrichten opeens helemaal niet meer moeilijk!

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Pinterest - Inspiratie

Credits foto’s: Pinterest

Leave a Reply