Anne Duijsens

We mogen in onze handen klappen met Anne. Anne gaat ons vanaf nu op de hoogte houden op het gebied van gezondheid. Zij geeft je met alle liefde tips en adviezen over dagelijkse onderwerpen, waar elke mama zich mee bezig houdt.
Anne stelt zich graag even aan je voor!

ANNE DUIJSENS

Hey mommies,

Ik ben Anne, 37 jaar, mama van 4 kindjes (Hannah en Julian 6 jaar, Kate 5 jaar en Isabelle van 1 jaar oud) en getrouwd met Chris.

We komen uit Nederland, maar door het werk van Chris (hij is chirurg) zijn we na een periode in Los Angeles, nu definitief in België beland, in de buurt van Gent. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor gezondheid en ziekte. Om die reden ben ik huisarts geworden. Momenteel combineer ik mijn gezinsleven met een baan bij een grote zorgverzekeraar.

Zowel tijdens mijn werk als in mijn privéleven kom ik vaak in aanraking met gezondheidsproblemen van mensen. Als mama van vier merk ik bovendien dat er veel vraag is naar simpele adviezen om je kids zo gezond en verstandig mogelijk op te voeden. Ik vind het heel leuk om jonge mama’s te adviseren in alles wat met gezondheid te maken heeft! Soms kan een eenvoudige tip van een ervaren mama veel zorgen wegnemen en het leven een stuk makkelijker maken! 

In mijn blog behandel ik tips & tricks over algemene gezondheidszaken voor mama’s en kinderen, maar kan ik ook al je vragen beantwoorden over kinderziektes, voeding en bewegen etc. 
Mocht je dus vragen hebben, dan weet je mij te vinden!

Anne Duijsens

Anne

 

Leave a Reply