Elke moeder wordt wel eens gevraagd: wat zijn nou jouw favoriete musthaves, die onmisbaar zijn als je baby is geboren? Wat moet je gebruiken tijdens het verzorgen? Of wat voor items vind je essentieel in de kinderkamer? Misschien is een swaddle wel jouw onmisbare musthave en beveel je dit elke moeder aan. Of kun je niet zonder de luiers van de Kruidvat. Voor iedere moeder is dit anders en we raken er graag geïnspireerd door, toch?

Deze week de favorites van Marlou!

FLESSEN VAN DR BROWN

Flessen van Dr. Brown’s; waar andere flessen lekken en bij ons bijna een huwelijkscrises hebben veroorzaakt, doen de flessen van Dr. Brown’s alles goed!

Dr Brown's

ROMPERS VAN DE HEMA

Rompertjes van de Hema; van super goede kwaliteit, in heerlijke basic kleuren (dus ook bruikbaar als je later een kindje van het andere geslacht krijgt)!

Rompers Hema

COMBI SLEEPER BABYSLAAPZAK VAN LITTLE COMPANY

Combi Sleeper Babyslaapzak van Little Company; ze zijn schaars (vanwege problemen bij het merk/bedrijf is mij verteld) maar als je er eentje te pakken kunt krijgen in de maat en kleur die je wilt, dan moet je die kans grijpen!

Combi Sleeper Little Company

KIP – LAZY ROOSTER

De ‘kip’ (Lazy Rooster) van Maas; z’n lievelingsknuffel van het merk Happy Horse dat geweldig zachte knuffels in de collectie heeft.

Lazy Rooster Happy Horse

SNOETENPOETSERS

Snoetenpoetsers; doekjes die ik eigenlijk altijd bij me (moet) hebben zodat iedere smeerboel ermee opgelost kan worden.

Snoetenpoetsers Zwitsal

Leave a Reply