Marjoke den Toom

Little Favorites groeit; we hebben er wéér een nieuwe blogger bij! Marjoke den Toom. We zijn erg trots met zo’n leuk team van (mama)bloggers.
Marjoke woont met haar gezin in een waanzinnig kaaspakhuis in Hoornaar (Zuid Holland), waar 6 starterswoningen gerealiseerd zijn. Ze vindt het wat krap worden met 3 kids en hebben dus een oude boerderij gekocht in de buurt. Deze boerderij zal een flinke opknapbeurt krijgen. Voor Marjoke geen probleem, want die is niet vies van DIY!
Zij zal dan ook voor Little Favorites gaan schrijven over leuke DIY projecten, tips geven op het gebied van interieur en de musthaves met je delen die onmisbaar zijn in de kinderkamer. We zijn erg blij met Marjoke; want leuke DIY creativiteit mist bij ons nog wel eens.

Gezin Marjoke

TIJD VOOR INTERIEUR

‘De ‘r’ is weer in de maand… veel mensen schrikken hiervan en treuren om de zomer die weer veel te snel voorbij is gegaan. Toch treur ik niet, in tegendeel, eindelijk weer tijd voor het interieur. Want wees eerlijk, dat heeft wel even op nummer twee gestaan toen ik luierend in mijn tuinstoel van de spelende kinderen genoot.
Snel trek ik naar binnen en kijk ik hoe ik zonder potten verf open te moeten trekken, toch een twist aan mijn interieur kan geven.

WAT LEVEN IN HUIS

Ik besluit te beginnen met de planten en bloemen, heerlijk weer wat leven in huis!
Een eikenhouten boomstam die dienst doet als plantentafel, wordt gevuld met terra cotta potten met gezellige groene vrienden erin. Op de tafel prijken wat subtiele olijftakken.
Ah, denk ik bij mezelf, direct al wat gezelligheid. Het is net of ik de tuin naar binnen haal.

Marjoke - DIY

KOM MAAR OP MET DIE DRUILERIGE DAGEN

Hier en daar gooi ik een kussen op de bank om het direct wat uitnodigend te maken en de plaid haal ik van zolder en leg ik op de stoel.
Ook kaarsen doen het altijd goed, zelfs als ze niet aanstaan geeft het een warm gevoel in huis! Een koker papieren rietjes met ‘kekke’ prints wordt omgetoverd tot slinger, zodat de muur ook zonder te verven versiert is.
Et voilá; de druilerige dagen kunnen weer komen, ik ben er klaar voor!

Marjoke DIY

Leave a Reply