Onze blogger Marie-Flore is alweer een tijdje mama van Florian. Toch zijn er musthaves waar zij en haar stoere man niet zonder kunnen!
Ze deelt haar top 5 musthaves graag met je.

FLAPJESBOEK

Een flapjesboek is toch wel onmisbaar op de boekenplank van je kind. Voor het slapen gaan nog even een verhaaltje voorlezen. Door de flapjes kunnen ze interactief meedoen.
De boeken van Matthew van Fleet zijn perfect om met je kindje te lezen. Florian vindt er vele leuk maar deze staat ook mooi in de kinderkamer. De boeken van Matthew van Fleet hebben verassende details.

Matthew van Fleet

Prijs: €15,99

TUITBEKER AVENT

Een tuitbeker is handig als je gek wordt van het knoeien, wat die van mij nogal eens doet. De Avent drinkbeker heeft een speciaal ventiel die dit voorkomt. Door de handvaten kan je peuter gemakkelijk drinken. En hoe gezellig zijn de figuurtjes op de beker?Avent tuitbeker

Prijs: €10,99

BUGGY EASYWALKER MINI

De naam zegt het al. Met de buggy Easywalker van Mini maak je niet alleen de blits, hij is heel erg comfortabel voor je kleintje en gemakkelijk inklapbaar om mee te nemen. Er zijn verschillende uitvoeringen, maar de zwarte is mijn favoriet.

Easywalker Mini

Prijs: €500,-

HOUTEN LOOPFIETS

Recent hebben we een artikel geplaatst over loopfietsjes. Want deze zijn goed voor de (motorische) ontwikkeling van je kleintje. Er zijn er velen, maar een favoriet van Florian is de Trybike, de opvolger van de Wishbonebike.

Trybike

Prijs: €159,95

GOODIES VAN ORGANIX

Om een zeurende dreumes/peuter stil te krijgen moet je gewoon wat snacks bij je hebben, als je op pad gaat! Goodies zijn ook nog eens verantwoord. Organix maakt pure voeding, gemaakt van de beste en lekkerste biologische ingrediënten. Zonder onnodige toevoegingen! Hun tussendoortjes zijn veilig, puur en voedzaam.

Organix Goodies

Prijs: €2,09

Leave a Reply