Een box is een essentieel meubel dat je aanschaft bij de geboorte van je kindje. Een veilige en afgebakende plek, want wat een zegen kan het zijn. Jij hebt je handen vrij en je kindje heeft een eigen vertrouwde speelplek. Het aanbod in kinderboxen is ruim, dus denk goed na welke punten je belangrijk vindt, bij de aanschaf van je box.
Moet de box passen in het interieur? Wil je de box kunnen verschuiven? Wil je er speelgoed in kwijt? Of moet hij makkelijk inklapbaar zijn?

VERSTELBAAR IN HOOGTE

Het ruime aanbod in merken maakt het niet gemakkelijk. Belangrijk is dat je de kinderbox in hoogte kunt verstellen. Zo heeft de bodemplaat 2 standen; hoog en laag. Je begint met hoog, als je kindje kleiner is en als het ouder wordt, dan wil je baby kunnen zitten en spelen. Je raadt het al; dan verstel je heel simpel de bodemplaat weer. Als je eenmaal een box hebt gekozen in je favoriete kleur en functionaliteit, dan is het tijd voor de aankleding.

STYLE JE BOX

Je hebt ook een ruim aanbod in accessoires en boxkleden. Van Baby’s Only mocht ik de boxomrander, het boxkleed en de opbergzak uitproberen. Want niets is leuker dan een mooie, gestylede box in de woonkamer. Het is een opvallend meubel dat je bezoek al vrij snel ziet en zeg nou zelf; je zit er de hele dag ook nog eens tegen aan te kijken!

Baby's Only

STIJLVOL EN GOED TE MIXEN

Het fijne van de producten van Baby’s Only is de kwaliteit en hoe de producten eruit zien. Prachtig en met zorg gemaakt en dat voel je direct. Zo voelt de boxomrander zacht aan en is deze dus zeer comfortabel voor je baby. De kleur Stone Green is een favoriete kleur van mij; stoer, robuust maar toch goed te mixen voor jongens en meisjes.
Wij hebben een Bopita box in het zwart, maar geschilderd in een taupe kleur, in onze woonkamer staan. De kleur van de box is perfect te matchen met de kleur; Stone Green.

Baby's Only box stylen

BABY’S ONLY BOXKLEED CLASSIC – STONE GREEN

Het boxkleed is gemaakt van katoen en microvezel en kun je wassen op 30 graden. Uit eigen ervaring weet ik, dat baby’s en dreumesen dingen vies maken. Een boxkleed moet dan ook te wassen zijn, want 9 van de 10 keer pas je dit toe. De combinatie in stofsoorten maakt dit boxkleed net even anders. De rand is van gebreid materiaal en het middelste gedeelte voelt aan als fluweel en is in een andere kleur; licht grijs. Je kunt er dus perfect andere items bij zetten in diezelfde kleur. Dit boxkleed is beschikbaar in twee formaten: 75 x 95 cm & 85 x 100 cm. Ik heb de grootste variant, maar een box kan afwijken qua formaat. Check dus even goed welke afmeting jij nodig hebt, als je een boxkleed aanschaft. Wil je ook dit boxkleed aanschaffen, maar twijfel je over de kleur Stone Green? No problem, je kunt kiezen uit talloze kleuren.

Baby's Only

BABY’S ONLY BOXOMRANDER CLASSIC – STONE GREEN

De boxomrander is ideaal ter bescherming van het stoten van het hoofdje. Als je kindje gaat rollen zal het al snel met zijn of haar hoofd tegen de box stoten. De boxomrander is zeer zacht en comfortabel, je kind zal zich daarnaast erg veilig voelen. De omrander is gemaakt van katoen en acryl, maar let op: dient gewassen te worden met de hand! Het is gemaakt van een gebreid kabelpatroon en maar liefst 5 cm dik. De omrander past in de meeste boxen met een standaard afmeting. Het is gemakkelijk te bevestigen en hé, hoe chic oogt het in combinatie met het kleed en de zak? Ik ben altijd een groot fan van omranders, zowel in de box als in de ledikant. Het staat stijlvol en beschermt je kindje. Ook de omrander is in dezelfde kleur: Stone Green.
Afmetingen omrander: 330 x 28 cm.

Baby's Only

BABY’S ONLY OPBERGZAK CLASSIC – STONE GREEN

Als laatste hebben we de opbergzak. Ideaal om speelgoed en ander spul in op te bergen. Je hebt vaak genoeg troepjes die je niet kwijt kunt. Een opbergzak maakt deze look helemaal af, naar mijn mening. De zak is gemaakt van zacht katoen en acryl. Ook deze zak dient gewassen te worden met de hand. Nu zul je de zak waarschijnlijk minder vaak wassen dan het boxkleed, maar met kids weet je het nooit.
De opbergzak en de omrander zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Afmetingen zak: 48 x 40 cm.

Baby's Only

TIP VAN DE DAG

Mijn tip bij de aanschaf van een box; koop er een complete set qua aankleding bij en je hebt een stijlvol object wat je interieur een upgrade geeft!

Baby's Only

PRIJZEN

Boxkleed: €69,95
Boxomrander: €99,95
Opbergzak: €54,95

http://www.babysonly.nl/

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Baby’s Only |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply