Tijdens mijn zoektocht op Pinterest naar leuke kerstversiering DIY’s kwam ik verschillende voorbeelden van de raamtekening tegen. Ik twijfelde even, want hoewel ik wel van een beetje knutselen houd, is tekenen nou weer nét niet één van mijn kwaliteiten. Bijna had ik dan ook gekozen voor de ‘ietswat’ luiere versie van de raamtekening; de raamsticker. Maar toch vond ik dat ik het moest proberen. Zo moeilijk kon het toch niet zijn?

BENODIGDHEDEN

Het is eigenlijk heel simpel, je hebt er alleen maar een krijtstift en een leuk idee (of in mijn geval een goed voorbeeld) voor nodig. En een raam natuurlijk, vrij essentieel. En denk dan ook eens aan een raam binnen in huis of een raam van een (vitrine) kast!

Een krijtstift kun je in iedere hobbywinkel kopen maar tegenwoordig zijn ze ook gewoon verkrijgbaar bij de Hema.

WINTER WONDERLAND

Er zijn talloze voorbeelden te vinden op Pinterest en bijvoorbeeld Raamtekening.nl, van cactussen tot theekopjes en van bloemen tot grachtenpandjes. Maar omdat we al in de koude winterdagen aanbeland zijn, heb ik alvast een kleine selectie voor jullie gemaakt van de allerleukste winter raamtekeningen. Good luck!

Raamtekening

Raamtekening

Raamtekening

Raamtekening

Raamtekening

Raamtekening

Raamtekening

Raamtekening

MARLOU

Credits foto’s: Pinterest, AnkePanke, Karen Weening & Raamtekening.nl

Leave a Reply