Voor je pasgeboren baby wil je het allerbeste. Zachte, comfortabele kleertjes en accessoires die ook nog eens een luxe uitstraling hebben. Baby de Luxe heeft een ruime collectie babykleertjes in vier verschillende kleuren; grijs, wit, roze en blauw. Deze basickleuren kun je ook onderling weer met elkaar mixen.
De collectie van Baby de Luxe bestaat uit vestjes, broekjes, pyjama’s, t-shirts, rompers, slofjes en mutsjes en ze hebben een accessoire lijn.

Baby de Luxe

COMFORT STAAT HOOG IN HET VAANDEL

De allerkleinsten hebben niet veel nodig behalve heerlijk zittende kleertjes. De kleertjes van Baby de Luxe zijn gemaakt van zachte stoffen zoals: teddystof en stretchkatoen. Ook bevinden er geen irritante labels, waardoor het tere babyhuidje beschermd wordt.
De items van Baby de Luxe hebben tevens een snap-on button; ideaal om een speentje aan vast te maken, waardoor je die niet snel kwijt zult raken.

Baby de Luxe

0-3 & 3-6 MAANDEN

De collectie is geschikt voor baby’s van 0-3 en 3-6 maanden.
Voor Cato mocht ik een aantal items testen waaronder kleertjes in de categorie 0-3 maanden en 3-6 maanden.

Baby de Luxe

Als meisjesmama ben ik een enorme fan van de kleur roze, maar het leuke is ook dat de items onderling gematcht kunnen worden met andere kleuren. Zo match ik een roze broekje bijvoorbeeld weer met een wit shirtje of grijs rompertje, of een grijs vestje met roze slofjes en wit mutsje.

Baby de Luxe

EEN ZACHTE BADCAPE EN HANDIGE SLABBETJES

Naast de kleertjes kun je bij Baby de Luxe ook terecht voor accessoires. Denk hierbij aan: badcapes, slabbetjes, monddoekjes, aankleedkussenhoezen en kruikzakken. De badcape is ideaal om te gebruiken na een badje of gewoon om je baby lekker in te wikkelen. Met een handig touwtje kun je de omslagdoek vastknopen.

Baby de Luxe

De stof van de cape geeft Cato comfort en is ook was na was nog steeds zacht van kwaliteit. Niet geheel onbelangrijk! Verder ben ik een groot fan van de aankleedkussenhoes. Deze kan tevens in de wieg van de kinderwagen worden gebruikt. Maar ook de monddoekjes zijn fijn. De meeste monddoekjes zijn namelijk niet zo spannend en vrij saai, maar gebruik je wel elke dag. Die van Baby de Luxe zijn stylish en handig qua formaat. Prima om mee te nemen in de luiertas.

Neem een kijkje op de website van Baby de Luxe om de hele collectie te bekijken én te shoppen ;).

http://www.baby-deluxe.nl

Xanne

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Baby de Luxe |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply