Heerlijk; die winterse dagen met een fel zonnetje. Lekker met je kleintje wandelen en genieten van dit mooie seizoen. Natuurlijk ga je wel dik ingepakt naar buiten en al helemaal als je op stap gaat met je newborn!
Lodger heeft diverse producten die je kleintje heerlijk warm houden tijdens de winter. Zo ook de Mini-Bunker, een voetenzak speciaal gemaakt voor de autostoel of kinderwagen. Ik mocht deze testen voor Cato, wat een feestje!

Lodger Mini Bunker

DIRECHT GEBRUIKEN VANAF DE GEBOORTE

De Mini Bunker Fleece kun je direct gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer een leeftijd van 12 maanden (afhankelijk hoe snel je kindje groeit natuurlijk). Voor vrijwel iedere autostoel is deze voetenzak geschikt. De openingen aan de achterkant zorgen ervoor dat je hem heel handig kunt gebruiken voor een Maxi Cosi met een 3- of 5- puntsgordel.

Lodger Mini Bunker

CAPUCHON VERSTELBAAR

De voetenzak heeft een capuchon die je baby beschermt en die je aan kunt trekken door middel van touwtjes. Ook heeft de capuchon klittenband, dus je kunt het verstellen aan de hand van de grootte van je baby. De zak heeft een handige rits waardoor je niet zit te prutsen met (druk)knopen. Het dekje kun je er ook afhalen.

Mini Bunker

OOK GESCHIKT VOOR KINDERWAGEN OF REISWIEG

Het fijne is dat de voetenzak ook in de kinderwagen of reiswieg kan worden gebruikt. Erg handig, want je baby kan ‘eventueel’ met een dunnere jas zo in de voetenzak liggen zonder kou te vatten! Voor de kinderwagen gebruik ik hem het meest omdat het zo lekker makkelijk is en Cato toch lekker warm ligt zonder dubbele dekentjes te gebruiken!

Lodger Mini Bunker

De kleur roze past natuurlijk perfect bij ons meidengezin, maar ga je liever voor een andere kleur dan kan dat ook. De voetenzak is namelijk in diverse kleuren verkrijgbaar. Denk aan grijs, legergroen, blauw, off white of taupe.
De Mini Bunker voelt heerlijk zacht en comfortabel aan en is ook nog eens makkelijk te wassen! Altijd handig met baby’s.

Prijs: €59,90
Wil je de Mini Bunker aanschaffen voor je kleintje? Klik hier voor meer informatie.

Lodger Mini Bunker

http://www.lodger.com

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lodger |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply