Een hele volksverhuizing is het. Met je kindjes op pad.
Heb je alles mee? Ben je niets vergeten? Dat vraag je jezelf vaak genoeg af.
Natuurlijk niet; want als je nét denkt dat je alles mee hebt en je in de auto zit, dan moet de een spugen en ben je net de spuugdoekjes vergeten. Ach de billendoekjes werken dan ook prima.

Hieronder 8x onmisbare babymusthaves voor onderweg!

MINI-BUNKER LODGER

Een voetenzak is een musthave voor onderweg. Heerlijk warm en super praktisch; is deze van Lodger, de mini-bunker.
Deze voetenzak is verkrijgbaar in diverse kleuren en vanaf de geboorte te gebruiken in de Maxi Cosi of kinderwagen. Ook ideaal om je kindje lekker in te wikkelen thuis of onderweg.

Minibunker

Mini-bunker van Lodger
Prijs: €59,90

BILLEN CRÈME TEGEN EEN SCHRALE HUID

Of het nou voor de billetjes is of gewoon tegen plekjes of een droge huid. De diaper cream van Naïf is erg fijn en moet je gewoon in je tas hebben. Altijd handig en je kunt hem ook nog voor jezelf gebruiken!

Diaper cream

Diaper Cream Naïf
Prijs: €12,95

SPUUGDOEKJES

Spuugdoekjes, daar kun je er niet genoeg van hebben. Meestal zijn ze wit en saai maar deze van Baby de Luxe zijn mooi, zacht en super praktisch. Ze glijden namelijk niet van je schouder af. Verkrijgbaar in roze, wit, grijs en blauw!

Spuugdoekjes

Spuugdoekjes van Baby de Luxe
Prijs: €7,50

WUBBANUB SPEEN

Deze speen van Wubbanub vinden de meeste kindjes erg fijn. De combinatie tussen een medisch ontwikkelde speen en een knuffeltje zorgt voor geborgenheid. Altijd eentje in je tas hebben voor huiluurtjes.

Wubbanub

Wubbanub via Le Petit B.B.
Prijs: €17,95

LUIERETUI

Altijd maar die luiers los in je tas en dan moet je ook nog een flink pak billendoekjes meenemen. Dan is een luieretui een uitkomst. Heb je alles bij je!
Maar dan wel een mooi exemplaar, bijvoorbeeld deze van Poetree. Hier past een pak billendoekjes in en je kunt er nog 1 of 2 (kleine) luiertjes in kwijt.

Luieretui Poetree
Poetree luiertui via Le Petit B.B.
Prijs: €22,50

SWADDLE OF GROTE DOEK

Handig om je kindje even op te leggen tijdens het verschonen, of gewoon handig om je baby in te wikkelen. Swaddles zijn onmisbaar, dat weten we inmiddels. Dus ook voor onderweg!
Dit exemplaar van Numero 74 is heerlijk zacht!

Swaddle Numero 74

Swaddle Numero 74 via Lidor
Prijs: €19,-

MELKPOEDERTOREN

Voor de NIET borstvoedende mama’s; dit is erg handig. Een melkpoedertoren die er ook nog eens leuk uitziet. Natuurlijk hoeft een melkpoedertoren niet de schoonheidsprijs te winnen maar… als je dan toch in stijl op stap wilt gaan.

Melkpoedertoren Beaba

BABYWIPES

Billendoekjes zijn niet alleen handig voor de billen maar ook voor de handjes, voetjes en gezicht (pas op met het gevoelige huidje). Zwitsal (met de bekende geur) is altijd lekker om mee te nemen en je kunt er niet genoeg van hebben in huis.

Zwitsal doekjes

Zwitsal doekjes
Prijs: €1,53

Leave a Reply