Kip Kep is zo’n merk dat producten verkoopt, die met liefde zijn gemaakt. Dat voel je aan het materiaal en dat zie je overal in terug!
Vorig jaar kwam ik op de Negenmaandenbeurs dit merk tegen en ik was direct verliefd op hun washandjes en hydrofiele doeken. Je kunt er niet genoeg van in huis hebben en als je ze dan toch moet aanschaffen, waarom niet van mooie kwaliteit?

Kip Kep blenker

De washandjes zijn bijvoorbeeld erg handig, omdat ze dun zijn en dus tussen alle plooitjes kunnen! Gewone washandjes zijn een stuk dikker en in gebruik werkt dat minder prettig.

DROOGT SNEL

De producten van Kip Kep worden van de beste materialen gemaakt. De doeken zijn bijvoorbeeld súper zacht en ook nog eens in leuke, pasteltinten. Denk aan zachtroze, babyblauw, beige of bijvoorbeeld lichtgrijs. De doeken zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen en ze drogen heel erg snel. De doeken kun je echt overal voor gebruiken, ik noem het ook wel de alles-doek!

KipKep doek

BLENKERDOEKEN ZIJN MULTIFUNCTIONEEL

Je hebt de Blenker XL die is 2.00 x 1.20 m! Heerlijk groot en ook handig als strandlaken (voor op vakantie of als het straks mooier weer gaat worden) of als laken in bed.
De Blenker Kid is een stukje kleiner, namelijk 170 x 100 cm. Ideaal om op te gebruiken na het douchen- of badje, of tijdens een stranddag!

KipKep doek

De Blenker baby is 100 c 55cm en deze doek is goed te gebruiken op de verschoningsmat om te gebruiken bij het afdrogen of tijdens het verschonen. Je kunt de kleine doeken natuurlijk ook gebruiken als spuugdoek, in de luiertas om op locatie te verschonen of om even wat weg te poetsen ;).
Ook hebben de doeken een handig lusje, je kunt ze dus ophangen om te laten drogen. Na het wassen kun je de doeken in de droger doen en blijven ze lekker zacht.

KipKep

BLENKER PONCHO VOOR NA HETBADJE

De Blenker Poncho is een comfortabele badcape die je kindje lekker aan kan trekken na een badje of een stranddag. Ze zijn erg zacht en drogen snel! De maten zijn verkrijgbaar in S (1-3 jaar) en M (4-7 jaar). Ook de poncho is er weer in zachte kleuren; sweet blue, sweet pink, roze-wit, blauw-wit.

Blenker Poncho

UITGEBREIDE COLLECTIE

KipKep verkoopt ook nog andere producten. Denk aan: speen- en knuffeldoekjes, spuugdoeken, verschoningsmatjes en een etui voor de billendoekjes, commodemandjes, borstkompressen etuitje (voor de borstkompressen in op te bergen), borstvoedingsdoek, blijfsokjes (zodat de sokjes niet afglijden) en de woller warmtekruikje. Ook komt er een nieuwe collectie aan, denk hierbij aan: nieuwe Woller dessins, nieuwe Roggy speendoekjes en een nieuwe Napper set (matje, luieretui en borstkompressen etui). Je kunt blijven shoppen ;).

WOLLER WARMTEKRUIKJE

Dit is een grote favoriet van mij en wordt hier thuis veel gebruikt. Dit is een warmtekussen met een zachte en wasbare hoes. Deze kun je vervolgens verwarmen in de magnetron. Het kruikje verlicht buikkrampjes, is zowel warm als koud te gebruiken en ideaal voor borstvoedende moeders; de warmte stimuleert het toeschietreflex en de koude variant geeft verlichting bij stuwing.
Multifunctioneel ding dus!
Qua kleuren kun je kiezen uit: sand, grey, pink en mint.

Woller warmtekruikje

Prijzen variëren. De Blenker Kid is bijvoorbeeld €16,95 en de Blenker Poncho is tussen de €33,95 en de €36,95.
De Woller Warmtekruikje kost inclusief hoes €19,95.

Wil je meer informatie of de producten shoppen klik dan hier.

KipKep

Houd onze Facebookpagina in de gaten want je kunt een Blenker Poncho winnen!

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KipKep |

Credits foto’s: Xanne, KipKep

http://www.kipkep.com

Xanne

Leave a Reply