Lilliputiens, het speelgoedmerk dat zéker leuke dingen heeft voor je kind (van jong tot oud), komt nu met een lijn die je kindje zal helpen met bakken in de keuken. Ook handig voor jezelf overigens!
Van een kookboek tot keukenhulpjes; laat die zelfgemaakte brownies maar komen!
Ideaal voor een druilerige zondag (wat geen verrassing is in ons kikkerlandje) of een schoolvakantie. Het maakt het bakken nét even leuker.

VAN EEN EIERSCHEIDER TOT AAN STEMPELS VOOR ZANDKOEKJES

Een keukenschort, klopper, lepel, eierscheider, stempels en bakvormen. Alles om het bakken tot een succes te maken. De keukenschort & bijpassende koksmuts is toch wel onze favoriet!

Lilliputiens

Keukenschort & koksmuts (Alice): €14,99

Het receptenboek bevat 12 lekkere recepten. Van cheesecake tot crumble- en chocoladetaart. In het boek staat precies hoe je het moet maken en het is geplastificeerd, wel zo handig met die kleine, vieze vingers ;). Maak je ook zo weer schoon.

Lilliputiens boek

Little Chef receptenboek: €14,99

Met de bakvormen kan je kindje leuke variaties maken. Wanneer je de cakejes eruit haalt, verschijnen er namelijk gezichten op het taartje. Dan is het alleen nog een kwestie van versieren.

Taartvorm

Bakvorm (César) €18,99

De vrienden van Lilliputiens (dit zijn verschillende karakters) spelen bij de bakhulpjes de hoofdrol. Zoals César, Georges of Alice. Ook zijn er stempels voor zandkoekjes, waar je ook weer de verschillende karakters op kunt zien.

Stempels zandkoekjes

Stempels zandkoekjes, €12,99 voor een set van vier

Nu is alleen nog de grote vraag, wat ga je maken? Wordt het een taart, muffins of toch de koekjes? Ach, maak ze gewoon lekker allemaal ;)!

Hier kun je de bakspullen kopen.

http://www.lilliputiens.be

Leave a Reply