Festival-looks alleen voor volwassenen? Nee hoor, je kleine girl kan ook prima in dit thema op pad. Spruit (baby- en peuterkleding; girls & boys lijn vanaf maat 62 tot 110) heeft weer een paar nieuwe items in de collectie, waar je erg vrolijk van wordt. Voor girls zien we veel kleuren, prints en kant terug. Maar ook roezels, biesjes langs shorts en shirtjes en knalkleuren sieren de kleertjes. Kortom een vrolijke gebeurtenis in de kast van je kleintje. Dat mag ook wel, want de temperaturen gaan gelukkig weer omhoog!
Onderstaand een aantal girls-items uitgelicht! Goed te combineren met andere items.

Spruit shirt

Spruit shirt €12,99
Spruit denimshortje €19,99

Spruit shirt

Shirt met bloemen €12,99

Spruit jumpsuit

Spruit jumpsuit €24,99

BOYS BOYS BOYS

Voor de jongens zien we camouflage, kobalt, grijs, aqua en okergeel terug. Maar ook teksten zoals Relax en Super sieren de shirts. Voor jongens mag het lekker stoer deze zomer!

KEN JE SPRUIT NOG NIET?

Spruit is een eigen kinderkledinglabel van winkelketen Tuunte, speciaal voor de allerkleinsten. Tuunte heeft 38 kledingwinkels in Nederland en een webshop. Tuunte betekent “tuintje met omheining”; een rustige groene plek met uitzicht op de wereld, jouw wereld!
Dit familiebedrijf bestaat al een flinke tijd en is bezig Nederland aan het veroveren, want naast kleding voor dames hebben ze maar liefst drie uitgebreide kindercollecties.

Spruit

Spruit (voor de allerkleinsten zoals baby’s en peuters), Saar & Suus (hoe leuk, die naam?) die collecties heeft vanaf maat 116 tot 164 en laten we de boys niet vergeten; Boris & Bink (zelfde maten als voor de girls).

Spruit is hier te koop.

Houd de Facebookpagina van Little Favorites in de gaten, want daar geven we een jongensset van Spruit weg!

http://www.tuunte.nl

Leave a Reply