Ok, we hebben allemaal wel eens slapeloze nachten, maar waarom kunnen die lelijke walletjes dan niet weg gaan? Daar hebben we toch niet om gevraagd?
Toch kun je die vermoeide huid een oppepper geven. Ik ga je een goede tip geven voor onder de Paasboom ;). Ik ben inmiddels een groot fan geworden van de producten van MÁDARA en al helemaal van de baby-lijn. Dit is niet voor je baby maar voor jezelf. Het MÁDARA SOS Hydra Repair Intensive Serum (een hele mond vol), is een product die je op je kaptafel mag zetten. Deze serum is een oplossing tegen een droge, vermoeide en trekkerige huid. Deze ‘oude’ huid krijgen we vrij snel als er kindjes in de picture komen.

MÁDARA SOS SERUM

EEN PAAR DRUPPELTJES IS AL GENOEG

Een paar druppeltjes op je hand in de ochtend en/of avond, is genoeg om je huid te verzorgen. Lekker hydrateren en ook nog in balans brengen! Het serum bevat hyaluronzuur, dat speciaal ontwikkeld is om de dieper gelegen huidlagen intensief te behandelen (hydrateren). Je kunt het serum perfect gebruiken onder je dag- en nachtcrème.
Ik was altijd op zoek naar een serum, dat lekker ruikt en makkelijk in gebruik is, buiten het feit dat het werkt voor je huid. Deze serum van MÁDARA is een uitkomst en gaat mee in mijn toilettasje. Dag walletjes, tot nooit weer!

MÁDARA SOS SERUM

GOOD TO KNOW

MÁDARA SOS Hydra Repair Intensive Serum bevat een hydraterende formule met Pioenextract, hyaluronzuur en lijnzaad. En je kunt dit fijne product ook als intensieve kuur te gebruiken na bijvoorbeeld ziekte of droge huid door verandering van klimaat of medicijngebruik.

MÁDARA SOS Hydra Repair Intensive Serum Is hier te koop. Richtprijs zo rond de €36,45.

http://www.madaracosmetics.nl

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MÁDARA via Puur PR |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply