Vaak is het vinden van een leuk jongensmerk niet heel gemakkelijk. Misschien vind ik het ook wel lastig, met twee van die meiden. Maar soms kom je een merkje tegen waarvan je denkt; goh als ik nou een jongen had, dan zou dit zeker in zijn kleine mannenkast hangen!

Lcee

VAN NEWBORN TOT KIDS

LCEE is een merk dat collecties heeft vanaf maat 62 tot 92 (baby) en van 92 tot 164 (kids).
In 2013 heeft LCEE ook een newborn collectie met maten 50 tot 68. Dus eigenlijk hebben ze een hele reeds met maten van klein tot ‘groot’.
LCEE is het broertje van het meisjes kledingmerk Le chic. Misschien heb je daar wel eens van gehoord?

Lcee

STIJLVOL MET EEN SPORTIEVE TWIST

De collecties kenmerken zich als stijlvol met een sportieve twist. Het oogt netjes een klein tikkeltje ‘college’, maar dat maakt het ook weer speels. Van stropdasjes en strikjes tot aan overhemden en ‘nette’ pantalons.

Je kunt de items goed combineren of je nou houdt van klassiek, of juist de sportieve kant op wilt gaan. Per seizoen bestaat de collectie uit verschillende kleuren-thema’s die onderling goed te mixen zijn.
Prijzen variëren, een broekje heb je al vanaf €17,95.

LceeLcee

http://www.lcee.eu/boys

Leave a Reply