Little Favorites is altijd opzoek naar de ‘Little Favorites’, de kleine favorieten. Zo zijn de producten van Saar Soleares ook zeker een favoriet! Alleen de verpakking ziet er al mooi en verzorgd uit, tja het oog het wil natuurlijk ook wat. Maar bij deze producten draait het echt niet alleen om de verpakking. Vooral het verhaal is uniek en de helende werking van de producten.

Saar Soleares

OUD FAMILIERECEPT

Saar Soleares is ontstaan vanuit prachtige pure familierecepten van Saar’s Duits/Italiaanse grootouders. Niets werkte tegen de huiduitslag van Saar haar dochtertje, toen gaf haar moeder een oud familierecept op basis van bijenwas. Na eindeloos experimenteren ontstond de bijenwaszalf. Binnen drie weken na gebruik, was de huiduitslag van haar dochtertje verdwenen. Een 100% natuurlijke slaapjes balm en hoestjes balm volgden al snel. Saar Soleares was geboren. Inmiddels is Saar Soleares uitgegroeid tot een prachtig kleinschalig puur en milieubewust merk. Zo kunnen nog meer mensen profiteren van de h(eerlijke) producten met een functie.

Saar Soleares

HANDGEMAAKT EN IN KLEINE OPLAGES

Alle producten worden handgemaakt in kleine batches. Gedestilleerd met biologische bloemen en bijenproducten. Zonder gebruik van enig synthetisch conserveringsmiddel. Maar toch lang houdbaar, wel zo fijn. Uitgangspunt voor de producten zijn inheemse Mediterrane geuren en ingrediënten.

BABY & CHILD BALM

Zo is er de baby & child balm. Dit product beschermt & verzacht het gevoelige huidje tegen prikkelingen zonder de huid af te sluiten. Extracten van Propolis, Sint Janskruid en Calendula zijn de perfecte helende combinatie voor huidkwaaltjes, zoals huidirritaties, insectenbeten, jeuk, waterpokken, berg, (luier) uitslag of een droog huidje!
Prijs: €13,95

Saar Soleares

SLAAPJES BALSEM

De Slaapjes Balsem zorgt voor een kalmerende werking. Je smeert het op het voorhoofd, of onder de voetjes en buikje voor het slapengaan. Brengt je kleintje gegarandeerd in dromenland. Prijs: €13,95

Saar Soleares

FACE OIL

Voor jezelf kun je bijvoorbeeld de 100% Biologische gezichtsolie met extracten van Rozen en Teunisbloem gebruiken. Kan dag en nacht de vermoeide gezichtshuid een weldadige oppepper geven. De olie kan gebruikt worden in plaats van een crème om een droge, gevoelige of vette huid in balans te brengen. De olie wordt meteen door de huid opgenomen en geeft de huid weer een jong en strak aanzien, terwijl het tevens beschermt tegen zon (SPF 4) en veroudering.  Het ingrediënt Propolis zorgt ervoor dat de olie ook een perfecte natuurlijke ondersteuning is bij onzuivere huid, acne, gecombineerde huid, pukkeltjes, ontstoken huid en littekens. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen.
Prijs: €23,50

Saar Solears

Binnenkort meer over dit merk via Little Favorites. Stay tuned!

https://www.saarsoleares.com

Leave a Reply