Wist je dat er 5,5 suikerklontje in een pakje chocomel zit en zo’n drie klontjes in een pakje roosvice? We geven het ons kindje misschien niet elke dag, maar toch sluipt deze gewoonte erin. Water begint wat saai te worden en thee lusten die peuters echt niet allemaal.
Je gaat op pad met je kindjes naar de kinderboerderij of de speeltuin, maar wat neem je aan drinken eigenlijk mee? Juist een pakje drinken mét suiker, toch?
En toen kwam daar in eens Sourcy. Die wil dit proberen tegen te gaan, of in ieder geval de kinderen minder suiker te laten drinken.

Sourcy met fruitsmaakje

GEZOND DUS VERSTANDIG

De pakjes van Sourcy met fruitsmaakjes zijn niet alleen gezond, verstandig en lekker maar zien er ook nog eens erg leuk uit met de disney figuren op het pakje. Waaronder Donald Duck of bijvoorbeeld Mickey Mouse. Sourcy Water met fruitsmaakje bevat 99.9% bronwater en 0,1% natuurlijk fruitaroma. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor banaan, aardbei of sinaasappel. Zonder zoetstoffen, E-nummers of zuren die de tanden van je kindje kunnen aantasten. Het kan de hele dag gedronken worden en door de handige pakjes met dopje, kun je het pakje afsluiten en in je tas meenemen.

Sourcy

Dit is nou echt een uitvinding waar ik blij van word.

Je koopt ze o.a. bij de AH.

Leave a Reply