Zomer! Lange dagen buiten, aan het strand of in het park, en misschien ook lekker vakantie vieren. Waar ik vroeger eindeloos kon dubben over mijn eigen garderobe, gaat de meeste tijd en aandacht nu uit naar de koffers van onze kindjes. Met deze vijf essentials kom je toch fashionable voor de dag, en ze zijn ook nog eens handig voor elke mommy. Praktisch én pretty– dat kan!

Happy Holidays!

SUNNY CORDS

Touwtjes voor aan je zonnebril. Really? Ja, really. Wát een uitvinding! Noem het ouderwets, noem het tuttig, maar sinds ik van het bestaan van Sunny Cords weet, kan ik ineens niet meer zonder. Je mag een zonnebril niet op je hoofd zetten, zonder hoes in je tas gooien is geen optie (sleutels, krassen, je kent het wel) en twee kindjes vasthouden met een zonnebril in je hand is vrij lastig, to say the least. Dus, dames en heren: Sunny Cords. Fashionable touwtjes voor aan je mooie bril, zodat jij je handen vrij hebt op het strand en de bril nooit meer kwijt is. Win-win! Je koopt ze hier.

Sunny Cords

BECKJEWELS

Curacao is mijn happy place– dat is bekend. Tijdens het huwelijk van mijn allerbeste vriendin kreeg ik van haar en haar zusjes mijn eerste paar oorbellen van dit prachtige merk, en sindsdien ben ik verkocht. Vanuit haar studio in New York ontwerpt én produceert Rebecca Zeijdel-Paz al haar juwelen zelf, met Curacao als oorsprong en inspiratiebron. Tijdloze ontwerpen die het goed doen bij een bikini of badpak, maar ook gerust tijdens de aperitivo of het diner. Bijkomend voordeel: het materiaal is vrij stoer en stevig- de juwelen kunnen dus tegen een stootje! Ik heb de oorbellen altijd bij me en draag ze met liefde. Je koopt de oorbellen hier.

Beckjewels

BEACHBAGS INITIALS VAN SNUGGIECOTTON

Een rieten mand is een must voor elke stranddag. Snuggiecotton maakt geweldige, customized manden met je initialen- ook voor je mini! Ik gebruik de grote versie iedere dag en ben er heel blij mee. Er past meer dan genoeg in, hij draagt fijn (doe m niet té vol!) en ziet er ook nog eens fashionable uit. De perfecte praktische finishing touch bij je beach outfit. Ontwerpster Tessa Noordstar versiert alle manden met de hand en stopt daar heel veel tijd en liefde in. Ook een superleuk cadeau voor vriendinnen!
Je shopt de manden hier.

Beachbags Snuggie Cotton

MY CLOBY

Of je nou op Curacao bent, in Italie of heerlijk op een Hollands strand: overal steekt wel eens de wind op. Vroeger knoopte ik de handdoeken aan de strandstoel vast, en gebruikte ik haarklemmen om hydrofiele doeken over de buggy te spannen. Maar sinds kort heb ik de magnetische swaddle clips van My Cloby standaard in mijn tas zitten. Dubbelzijdig te gebruiken, met aan de ene kant leer en aan de andere kant mooi canvas- mooi én stevig dus! En bestand tegen de hardste windvlaag-echt!
Goodbye plastic flamingo knijpers (oké, die heb ik ook nog bij me, want Alba is dol op flamingos)…Je koopt ze hier.

My cloby

DR LEENARTS

Zonnebrand voor het hele gezin- daar word ik dus blij van. Geen gesjouw meer met drie verschillende tubes, geen gekke geurtjes en niet vet. Fijn! Ik kan zelf bijna nergens tegen maar gebruik deze zonnebrand zelfs als dagcrème en heb altijd een kleine tube in mijn tas zitten. Want ook daar is over nagedacht: er zijn grote tubes te koop, voor de lange dagen op het strand of aan het zwembad, maar ook twee kleinere formaatjes voor onderweg. Goed insmeren is noodzakelijk, en Dr Leenarts maakt dat nog gemakkelijker. Ik ben fan! Je koopt de zonnebrandproducten hier.

Dr Leenarts zonnebrand

Felicia

Leave a Reply