Wist je dat Esprit een hele leuke baby- en kinderlijn heeft. Niet alleen hebben ze een ruime collectie in kleding, ook op het gebied van interieur kun je je lol op. Heel leuk behang voor de kinderkamer of behang en badjassen. Kortom genoeg keus!

VAN BABY TOT PUBER

De kinderlijn gaat vanaf 0 tot 14 jaar. En van felle kleuren tot wit en pastel, eigenlijk is er voor iedereen wat wils. Shorts, shirts, kruippakjes en hoedjes. Of denk aan hoodies, strandshorts en fijne t-shirts voor je kleine man. Alles om je kleintje(s) summer-proof te maken!

We hebben voor jongens- en meisjes de leukste items uitgezocht. Oh en ook nog wat fijne interieur- artikelen voor de baby- en kinderkamer.

FAVORITES BOYS

Bij de boys zien we graag printjes, kleuren en stoere stoffen terug. Een heerlijk joggingpak voor thuis of shorts om te dragen naar een dagje strand. Hello beachboy!

Shirt Esprit

Shirt €9,99

Short Esprit

Short €19,99

Sweatshirt Esprit

Sweatshirt monster €19,99

FAVORITES GIRLS

De girlscollectie van Esprit is vrolijk en klassiek tegelijk. Dus van witte jurkjes met subtiele details tot aan vrolijke shirts!

Esprit jurkje

Jurkje €39,99

Zonnehoed Esprit

Hoedje €12,99

Esprit playsuit

Playsuit €25,99

FAVORITES KIDSROOM

Je wil toch dat als je mooi behang uitgekozen hebt dat het ook mooi blijft. Het fijne van dit behang is dat het makkelijk afneem baar is.

Kinderbadjas Esprit

Kinderbadjas €39,95

Behang Esprit

Behang met wolkjes €17,95

Behang met stippen

Behang met stippen €18,95

http://www.esprit.nl

Leave a Reply