Een slaapzak vinden voor de winter ohja en ook nog een voor de zomer, dat kan soms een opgave zijn. Je denkt ‘stom’, die van de zomer is te koud voor de lente en die van de winter is eigenlijk weer te warm. Tja, dan moet je dus een hoop verschillende soorten slaapzakken gaan aanschaffen. Een dure grap. Niet als je er eentje aanschaft die voor 4 seizoenen geschikt is, voldoet aan alle eisen die nodig zijn om je kindje lekker te laten slapen en die er ook nog eens mooi uitziet.

Baby de Luxe slaapzak

Met de 4 seizoenen slaapzak van Baby De Luxe is dit probleem opgelost, want je rits hem zo in de perfecte slaapzak voor het seizoen waar je baby op dat moment inzit.

VANAF 9 MAANDEN TOT 3 JAAR

De 4 seizoenen slaapzak is voor baby’s vanaf 9 maanden tot 3 jaar. Je kunt hem dus een behoorlijke lange tijd gebruiken. Vanaf het moment dat je kindje wilt proberen te gaan staan is de slaapzak een ideale uitkomst. Hij heeft een oprolbare onderkant waardoor het zwaar wordt om erin te bewegen/lopen/springen of uit bed klimmen (wat je kindje waarschijnlijk veel probeert te doen).

Baby de Luxe slaapzak

De slaapzak heeft een speenkoordje (2 zelfs, op de zomer- en op de winterlaag) die alle Baby de Luxe producten ook hebben. Zo raakt het speentje niet kwijt!

Baby de Luxe slaapzak

EVEN OP EEN RIJTJE WAT DE SLAAPZAK NOG MEER TE BIEDEN HEEFT

  • 4 Sets mouwen: Lange en korte zomer- en wintermouwen. Allemaal met anti-krab omslag aan de manchetten;
  • Speciale veilige sluiting d.m.v. een zachte flap waardoor je kindje geen last heeft van de rits en deze niet opengemaakt kan worden;
  • Oprolbare onderkant. Vast te zetten met lintjes, zodat de slaapzak met je kindje mee kan groeien en het zwaarder wordt voor het uit bedje klimmen tafereel;
  • Afritsbare voor- en achterkant, waardoor de slaapzak voor warme en koude dagen geschikt is;
  • Je kunt, wanneer je kindje een buik- of rugslapertje is, de lagen ook makkelijk aanpassen aan zijn/haar slaapgewoonte. Buikslapers krijgen een extra laag aan de achterkant, rugslapers aan de voorkant.

Baby de Luxe slaapzak

  • Door het afritssyteem is de slaapzak ook makkelijk te wassen, zelfs in onderdelen!

Baby de Luxe slaapzak

Baby de Luxe slaapzak

Hoe werkt de slaapzak? Bekijk de video hieronder voor een duidelijke uitleg, handig!

De slaapzak is er in vier kleuren: grijs, wit, blauw en roze. Hij kost €99,95 en je koopt de slaapzak hier.

Baby de Luxe slaapzak

http://www.babydeluxe.nl

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Baby de Luxe |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply