Dat een draagdoek tegenwoordig bij de ‘first needs’ voor je baby horen, is misschien al geen verrassing meer. Op de uitzetlijst kun je hem wel zetten want draagdoeken zijn heus niet meer suf of saai. Je ziet ze in allerlei printjes en worden als een echte mode accessoire omarmd.

De draagdoeken die tegenwoordig worden gepresenteerd bij de merken, gaan als warme broodjes over de (online) toonbank.
Ze zijn er ook in verschillende stoffen en daar heeft Lodger heel handig op ingespeeld. Want als het zomer is en de temperatuur stijgt tot 30 graden, dan wil je dat de draagdoek drie belangrijke elementen bevat, hij moet: soepel, ademend en comfortabel aanvoelen.
Niet te zwaar en makkelijk te dragen als het warm is.

Lodger Draagdoek

DICHT TEGEN JE AAN

Bij de geboorte houdt je kindje van geborgenheid, daarom is een draagdoek ideaal om dit je kindje te kunnen bieden. Jij kan je ding doen en je kindje is lekker bij je. Heerlijk als je even je handen vrij hebt en je niet steeds boven de box hoeft te hangen. De ergonomische draagdoek van Lodger blijft goed in vorm en biedt perfecte ondersteuning voor jouw kindje. Daarnaast is de Cocooner niet alleen luchtig door de katoenen stof die dubbellaags is, hij is ook nog eens súper hip! Bekijk de 5 verschillende printjes maar eens, voor ieder wat wils toch?
Het materiaal, waarvan de doek gemaakt is, is van 100% hydrofiel katoen gemaakt. Wat de meeste swaddles/hydrofiele doeken ook hebben en dat voelt lekker zacht aan. Plus; heel handig in de wasmachine te gooien en droogt erg snel.

SEBASTIAAN IS FAN VAN LODGER

Om de doek te testen, want we willen je alleen de beste & eerlijke reviews geven, moest er een proefkonijn worden gevonden.
Marie-Flore, een van onze gastbloggers is net bevallen van haar tweede zoontje. Een prachtig kindje dat eigenlijk maar een ding wil: zo dicht mogelijk bij mama zijn!
Is dat even handig ;), kan de doek gelijk getest worden. Sebastiaan is nog licht, dus die draag je de hele dag door met je mee.

Draagdoek Lodger

Lodger Draagdoek

Lodger Draagdoek

Dat de doek perfect voor de zomer is, dat wist je al en daarom kan hij goed mee je koffer in als je op vakantie gaat. Neemt ook weinig ruimte in!
Nu komt alleen de vraag nog aan bod: hoe knoop je zo’n draagdoek? Hoe je hem het beste kunt knopen, want er zijn een aantal manieren, kun je op youtube vinden.
Er zijn gelukkig veel filmpjes gemaakt. En Lodger laat het je ook perfect zien, kijk hier maar eens voor alle (knoop)technieken.

Wil je de Cocooner van Lodger aanschaffen? Je koopt hem hier.

http://www.lodger.com

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lodger |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply