Op zoek naar een persoonlijk, uniek kraamcadeau? Zo makkelijk is dat eigenlijk nog niet.

Een kraamcadeau voor je kindje is het leukst als het een persoonlijke touch heeft. Want een knuffel, een romper of een puzzel is natuurlijk prima, maar ja, zoals wij wel weten hebben de kids vaak al genoeg kleren en speelgoed. Veel leuker is het dus eigenlijk een cadeau te geven dat persoonlijk is, of zelfs speciaal gemaakt is voor het kindje. Dit maakt het cadeau uniek en er zullen maar weinig mensen zijn die het ook hebben gegeven.

Kom dus met iets origineels! Want wat is het toch leuk om iets te geven wat de ouders altijd zullen blijven herinneren!

LES POMMETTES DU CHAT DOLL

Pommettesduchat

De pop van Les Pommettes du Chat is met de handgemaakt door Sophie in Parijs. In haar studio bedenkt en maakt ze de meest mooie en dromerige creaties.
Elke pop is one of a kind.

Je koopt hem hier.

EEN FEETJE

Een feetje is een persoonlijk cadeau! Van kussens tot slingers met naam. Elk cadeau wordt met de hand gemaakt.

Feetje

Je koopt een feetje hier.

LOST MY NAME

Hoe leuk, kinderboek Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! In dit volledig gepersonaliseerde boek wordt een avontuur gevormd rondom de letters van de naam van het kind. Voor iedere naam een unieke samenstelling van verhalen en prenten en daarmee een persoonlijk, one-of-a-kind kinderboek.

Lost

Je koopt het boek hier.

SAAR SOLEARES OIL

De natuurlijke verzorgingsproducten van Saar Soleares, bevatten geen additieven, zijn van heerlijke kwaliteit en 100% veilig voor je kind. De verzorgingslijn bestaat uit heerlijke balsems, olien, parfums en ambience geuren.  Hoe fijn is het als je lekker relaxed wordt van het gebruiken van deze producten. Elke mama en zijn/haar kind komen helemaal tot rust!

Saar Soleares

Je koopt de olie hier.

PRACHTIGE GIFTBOXEN MET SWADDLES VAN ATELIER CHOUX

Met de prachtige producten/swaddles van Atelier Choux kom je goed binnen tijdens je kraamvisite! Eigenlijk wil je ze gewoon zelf houden. Dit unieke merk uit Parijs dat de mooiste baby- en kinderproducten produceert. Deze heerlijke swaddles zijn een musthave voor elke ouder. Ze zijn te gebruiken in de kinderkamer, voor onderweg, in je luiertas, als dekentje; you name it!

Atelierchouxswaddle

Je koopt een giftbox met swaddle hier.

HOE BEDENK JE EEN PERFECT KRAAMCADEAU?

Hoe je op een goed idee komt voor hét perfecte kraamcadeau en vooral dat met open armen wordt ontvangen? Dit leggen wij je graag uit.

Waar moet een kraamcadeau aan voldoen?

Na de geboorte van twee meisjes – die beide werden overladen met bergen kraamcadeaus – weet ik inmiddels heel goed waar een succesvol kraam cadeau aan mag voldoen. Denk daarbij aan één van de drie onderstaande eigenschappen:

  • het legt een moment vast > het herinneringscadeau
  • het is nuttig, de ouders kunnen het cadeau gebruiken / verbruiken of
  • het is handig
  1. Herinnering: Als er maar één moment genoemd mag worden in het leven van ouders, dan staat de geboorte van hun kind met stip op 1. Een onvergetelijk moment dus, dat ze graag op allerlei manieren vastleggen.
  2. Nuttig: Veel ouders zijn blij met élk cadeau dat ze krijgen. Het is lief, leuk en attent dat de iedereen iets heeft meegebracht. Maar aangezien er in het eerste levensjaar van een kind bergen met spullen (hallo luiers) doorheen gaan, zijn juist die, een meer dan welkom cadeau.
  3. Handig: In tegenstelling tot het nuttige cadeau (met spullen die je ‘verbruikt’) is het handige kraamcadeau iets dat het leven van ouders heel wat aangenamer maakt. Dingen die ze zelf misschien niet kennen, maar reuze handig én origineel zijn.

Tot slot nog een aantal unieke cadeaus waar je elke nieuwe ouder happy mee zal maken.

Dominique 

Leave a Reply