Blossom Paris is een prachtig Frans merk, opgericht door Sarah Weerts, oorspronkelijk geboren in België.
Sarah had altijd al een fascinatie voor mooie, kleurrijke kleding en lifestyle collecties. Nadat ze in Parijs haar modestudie heeft afgerond, is ze gaan werken voor Cacherel. Uiteindelijk na een aantal jaar heeft ze haar eigen lijn ontwikkeld; Blossom Paris.

ADORABLE!

blossomparisdolls

Blossom Paris is ontstaan uit rijke en zachte materialen zoals gewassen linnen en katoen in de collecties, voorzien van kleurrijke prints en zachte pastelkleuren. De extra speelse details, zoals kwastjes en geborduurde tekstjes maken haar collecties af.
Blossom Paris weet van elke kinderkamer een prachtig exemplaar te maken; van zachte knuffels, wol gebreide dekens, badcape’s, sleepingbags, swaddles, tot prachtige slabbetjes. Allemaal met liefde gemaakt.

OUR FAVORITES

WASHED LINNEN SLEEPINGBAG

Deze prachtige slaapzak van gewassen linnen en katoen, voelt heerlijk zacht en comfortabel aan en is voor kindjes vanaf 6 maanden tot ongeveer 18 maanden. Het detail van het kwastje maakt de slaapzak helemaal af.

Blossomparissleepingbag

Je koopt de sleepingbag hier €79,00

TOILETRY BAG/DIAPER ETUI

Deze mooie toilettas/etui van Blossom Paris, is gemaakt van katoen met aan de binnenkant een gladde, ‘waterproof’ stof. Hij vangt dus de ongelukjes met crèmes of andere cosmetica altijd op! Heel handig.

In verschillende printjes en kleurtjes te verkrijgen!

Blossomparisdiaperbag

Je koopt de toiletry bag/diaper etui hier €42,00

BEDBUMPER

Deze Bedbumper is een ware aankleding voor het baby bedje. Het maakt bet ledikantje net even af! Ook heerlijk zacht voor je baby als hij/zij met het hoofdje tegen de spijlen stoot.

Blossomparisbedbumper

Je koopt de bedbumper hier  €99,00
En wat is er nou leuker, een aantal van deze prachtige producten van Blossom Paris zijn ook in onze Little Favorites webshop te verkrijgen!

Leave a Reply