Wat voor cadeaus moet je NU weer kopen? Dat is een vraag die veel mama’s zichzelf stellen. Dan is het is ook nog eens herfstvakantie en dan willen ze helemaal vermaakt worden! Vaak zijn de ideeën een beetje zoek bij moeders. Er is ook zoveel en je kind heeft vaak al van alles gekregen. Van een houten poppenhuis tot aan een loopfiets.
We hebben originele tips voor je op een rij gezet waar elke kind vast happy van wordt.
Sommige cadeaus zijn dus leerzaam, goed voor de ontwikkeling óf gewoon heel erg leuk om mee te spelen! Kindje blij, jij blij.

TIPI TENT

TIPITENT

De stijlvolle tipi uit de Pure Line serie van Nobodinoz kan de ideale speeltent worden voor jouw kinderen! Voeg een paar kussens en knuffels toe en je creëert in no-time een super knus zit- en speelhoekje. Een tent staat knus maar is dus ook heel handig om uren speelplezier te bieden.

De Nobodinoz Nevada Tipi is hier verkrijgbaar in verschillende kleuren.

ONDER JE KUSSEN KAARTJES

onderjekussenkaartje

Hoe bijzonder zou het zijn als jou zoon en/of dochter slaapt met jouw liefdevolle waarderende woorden onder zijn/haar kussen?

Met Onder-je-kussen-kaartjes kun je direct aan de slag! Tijdens het bedritueel neem je samen met je kind een kaartje uit het doosje. Je vertelt je kind wat je aan hem/haarwaardeert. Je schrijft dit op het kaartje en – als je het leuk vindt – plak of teken je er iets bij. Misschien ontstaat er een kidstalk, misschien ontvang je ‘gewoon’ een grote glimlach of knuffel… Lees daarna een gedichtje, citaat of opdracht achterop het kaartje en leg het dan samen onder het kussen. Je zult merken dat je kind vooral opgetogen en nieuwsgierig is. ‘Ik slaap met iets onder mijn kussen; ligt het er morgenochtend nog?’

Waarderen wordt op een speelse wijze iets natuurlijk! De ‘onder-je-kussen-kaartjes’ zijn hier te koop.

WOBBEL

Wobbel

Are your kids in balance?
De Wobbel stimuleert balans en evenwicht. Verleidt tot beweging en spel in huis en is voor jong tot oud. Speel met je kind mee en wordt fit! Een ware erecatcher in huis 🙂
Je kan hem gebruiken als een balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, opstapje, racebaan en loungestoel. Gebruik je fantasie en wie weet waar je de Wobbel nog meer voor kan gebruiken.

De Wobbel is hier te koop.

KIEKEBOX

kiekebox

Het idee achter Kiekeboe is ontstaan doordat het de oprichters opviel dat kinderen steeds meer bezig zijn met beeldschermen en steeds minder creatief worden uitgedaagd. En dit ligt niet aan de intentie van de ouders. Zij willen graag knutselprojecten doen met hun kind, zodat ze spelenderwijs meer van de wereld leren. Ouders hebben echter vaak tijdnood en geen energie meer om naast een drukke baan ook nog originele knutsels, experimenten en spelactiviteiten te bedenken. Daarom bedachten de oprichters een fantasierijke knutselbox waarin alle ideeën en materialen aanwezig zijn voor zes leerzame activiteiten. Iedere maand heeft de box een ander thema en valt er weer van alles te ontdekken voor de kids.

Kiekeboe is hier te koop.

OOH NOO DOLL CAR

ooh-noo-doll-car

Deze prachtige Ooh Noo poppenwagen in Scandinavische stijl, mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer. De poppenwagen is helemaal gemaakt uit hout, met rubberen bandjes om de wielen die geen strepen maken. Met deze poppenwagen vervoer je al jouw poppen, knuffels en speelgoed naar waar je wenst. Bovendien is de poppenwagen ideaal om te gebruiken als loopwagen bij het zetten van de eerste stapjes.

Deze poppenwagen is een origineel cadeau en hier te koop!

Met al deze leuke gift tips hoef je je geen zorgen meer te maken, every kid a happy kid!

Dominique

Leave a Reply