Is je kindje jarig? Dat wil je natuurlijk niet onopgemerkt laten gebeuren. Een leuk feestje is hier op zijn plaats. Laat de eerste verjaardag een zijn die niemand zal vergeten…
Een geschikte uitnodiging vinden, is dan ook een must! Maar niet alleen bij verjaardagsfeestjes, ook bij Kerst, een babyshower en alle andere gelegenheden zijn geschikte kaartjes erg leuk om te krijgen! Je kunt heel makkelijk online een uitnodiging maken en het hoeft zeker niet duur en tijdrovend te zijn. Ben je geen meester in uitnodigingen maken? Geen zorgen, met onze tips maak je een leuke uitnodiging in een handomdraai.

Kaartenhuis

TIP 1: MAAK HET PERSOONLIJK

Wil je een creatieve uitnodiging maken? Dan zal dat vast gewaardeerd worden. Met een big smile op de uitnodiging is het al snel van toepassing dat de geadresseerde er niet onder uit kan om hem direct weg te gooien. Maak de uitnodiging dus persoonlijk. Je kunt hiervoor kiezen om een foto te gebruiken. Neem vooral de tijd voor je creatieve proces. De ontvanger weet meteen van wie de kaart is als er bijvoorbeeld een knusse familiefoto op staat. Ook leuk: de kaart met een foto wordt sneller in de woonkamer gestald en dus minder snel in de prullenbak.

TIP 2: WEES CREATIEF

Van plan om een uitnodiging voor een verjaardag te maken? Het is leuk om het te maken en te ontvangen. Laat je creativiteit er op los! Een originele verjaardagskaart is natuurlijk veel leuker dan een standaard uitnodiging. Is je kindje bijvoorbeeld 1 geworden dan mag je best een beetje uitpakken. Hoeveel werk je er aan hebt gehad, dat gaat niemand wat aan ;). Een creatieve kaart is echt niet zo moeilijk om te maken.
Je zoekt een template uit en gaat vervolgens aan de slag. Wil je een illustratie, een foto of een quote. Jij bepaalt. Kies bijvoorbeeld een lettertype en kleur die bij elkaar passen. Deze kleuren kun je op het feestje zelf ook weer terug laten komen! Zo lekker over nagedacht ;).

Kaartenhuis

KERSTKAARTEN

Een hele middag aan de perfecte uitnodiging werken? Als moeder heb je wel betere dingen te doen. Kerst komt eraan en je ziet nu al op tegen al die kerstkaarten die je moet versturen. Jaja, zegt je moeder, een kerstkaart versturen hoort er nou eenmaal bij. En je komt al handjes te kort, want tijd is iets dat al snel mist in je drukke leventje. Conclusie: we gaan voor makkelijk, maar zeker niet voor saai! Zoek je template uit en personaliseer die kaart. Vul de geadresseerde(n) in en hop, klaar.

Kaartenhuis

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kaartenhuis |

Credits foto’s: Kaartenhuis

Leave a Reply