Terwijl de blaadjes aan de bomen al enige tijd een mooie rood-oranje gloed hebben gekregen, is Sint-Nicolaas alweer in het land. Hij heeft natuurlijk de beste van de beste cadeautje meegenomen, maar is nog niet helemaal klaar. Ook al heeft de lieve man een goed en hardwerkend team onder zich, waardeert hij altijd wat extra hulp. Little Favorites helpt Sint natuurlijk een handje mee en dan wel speciaal voor de allerkleinsten & iets groteren, onder ons.

Misschien is het voor jouw kleine piet wel de eerste keer dat Sinterklaas langs komt. Dit is wel een erg bijzondere gelegenheid en daar hoort een geschikt verrassinkje bij!

LILLIPUTIENS – ANAÏS EN HAAR BABY’S

Anaïs de flamingo, van het merk Lilliputiens is een superleuk en origineel cadeau. De flamingo en haar drie kleintjes zijn voorzien van een bijtring, een rammelaar, een spiegeltje en een vrolijk geluid. En ook door het gebruik van verschillende vormen en stofjes is de vrolijke flamingo erg aantrekkelijk en worden de zintuigen geprikkeld. Naast het feit dat deze knuffel heel erg zacht is en dus zeer geschikt voor de kleintjes kan je kindje er ook van leren, Met dit schattige speelgoed leren ze namelijk de verschillende vormen kennen en is er gegarandeerd vermaak! Want wie vindt Anaïs en haar baby’s nou niet leuk?
Prijs: €39,90

Anais, lilliputiens

Anais, Lilliputiens

JA BABY DESIGN – HANDMADE CROCHET PERSONALIZED RATTLE

Een handgemaakte rammelaar die je nog een personal tintje kunt geven ook! Deze gehaakte rammelaar is gemaakt van katoen en is beschikbaar in verschillende kleuren, namelijk mint, oud-roze en blauw. Alle toys en items van Ja  baby design zijn met de hand gemaakt en helemaal babyproof! Laat de handmade crochet personalized rattle jouw baby’s favoriet worden! Lekker rammelen en knuffelen!
Prijs: €19,95

Rammelaar JA Baby design

LITTLE DUTCH – HOUTEN BLOKKEN TREIN

Dit leuke puzzeltreintje bestaat uit verschillende onderdelen die in en uit elkaar gehaald kunnen worden. Eindeloos speelplezier dus! Het is gemaakt van hout en is verkrijgbaar in het thema Mixed Stars en Pink Blossom. Met de houten blokken trein van Little Dutch leert je kleintje op een speelse manier verschillende vormen kennen.
Prijs: €19,99

Credits foto’s: Little Favorites, Little Dutch

Leave a Reply