Sinterklaas heeft het weer druk, maar tijd voor de kids heeft hij wel! Naast een baby editie voor gifts opties is er natuurlijk ook een voor de peuter/kleuter generatie. Deze versie heeft een extra Lilliputiens tintje, het merk waar Sint-Nicolaas en Little Favorites gek op zijn!

Lilliputiens is een super leuk merk voor kinderspeelgoed, waarmee elk kind zijn/haar energie kwijt kan. Het Belgische merk richt zich op de goede kwaliteit en kindvriendelijkheid. Met verschillende stofjes en kleurtjes is elk ontwerp uniek en aantrekkelijk voor de kids. En waarom is Little Favorites zo verliefd op het merk? Het is leuk en verassend en doordat het geen standaard plastic uiterlijk heeft, past het in elke kinderkamer. Deze leuke do-toys zijn dan ook een must have en een geweldig cadeau om te geven!

Lilliputiens

LILLIPUTIENS – JUNGLE-KEGELSPEL

Met dit uitdagende kegelspel wordt je later een professional in bowlen! De vrolijke junglediertjes Anaïs de flamingo, George de maki, Anatole de krokodil, Zia de giraffe, Jack de leeuw en Marius de neushoorn zorgen voor veel speelplezier. Bij dit spel is actief bewegen vereist en is erg leuk om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Het spel bestaat uit een rinkelende bal en zes kegels van verschillende lengte en kleuren. Wie gooit er als eerst alle diertjes in het Jungle-kegelspel om?
Prijs: €39,99

Lilliputiens jungle spel

Lilliputiens kegelspel

 LILLIPUTIENS – WHOOHOP ROODKAPJE, MIJN EERSTE GEZELSCHAPSPEL

Het Whoophop Roodkapje gezelschapspel is geschikt voor iedereen die sociale vaardigheden wil ontwikkelen. Je leert speelgewijs goed nadenken en beslissingen maken. Laat je kindje omgaan met de regels en natuurlijk het belangrijkste: lekker veel plezier maken! Met dit aantrekkelijke en amusante spel ben je wel een middagje zoet.

Bordspel Roodkapje Lilliputiens

LILLIPUTIENS – JUNGLE RACE

Ook dit spel van Lilliputiens is echt een vermaak spel. Jungle race is een actief spel dat binnen en buiten gespeeld kan worden. Leuk voor in de zomer en in de winter! Het is een fraai en interactief gezelschapsspel in levensecht formaat. De kids zijn zelf de pion en gaan opzoek naar de schat. Oh, en nog iets: het is ook leuk voor de ouders onder ons!
Prijs: €24,99

Jungle race Lilliputiens

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lilliputiens |

Credits foto’s: Lilliputiens, Little Favorites

Leave a Reply