In The Pudding Club heeft de nieuwe wild winter edition mom & baby box in samenwerking met Carolien Karthaus-Spoor ontwikkeld. Een musthave in de wintertijd met alle favorites van Carolien Karthaus-Spoor. Als mom (to be) verdien je zeker wel een verwen momentje in deze koude jaargetijde!

Ben je een trouwe volger van Little Favorites? Dan weet je misschien wel dat we al vaker over In The Pudding Club hebben geschreven! De boxen zij namelijk super handig tijdens je zwangerschap en daarna.
Lees hier de Story behind In The Pudding Club.

CAROLIEN KARTHAUS-SPOOR

Actrice Carolien Karthaus-Spoor is dit jaar bevallen van haar eerste kindje. Ze weet als geen ander hoeveel stress en angsten er bij de hele zwangerschap komt kijken en nu mogen we mee genieten van haar favoriete producten die zij met liefde aanbeveelt voor je! De winter edition box die ze zelf heeft samengesteld, bestaat uit tips & tricks en leuke producten.
Met deze box kun je heerlijk voor je zelf zorgen.

Schermafbeelding 2017-11-22 om 11.21.59

WHAT’S IN THE BOX?

Little Favorites kreeg de box thuis en zeg nou zelf, dat is een absolute verwennerij. Wat een fijne producten en veelzijdig ook. Wedden dat je de box gaat aanschaffen als je ziet wat erin zit?
We zullen je alvast verklappen wat er in de box zit, want dat wil je nu vast weten! De favorieten van Carolien tijdens en na haar zwangerschap vind je hieronder.

TUMMY CREAM RITUALS

Vanaf moment 1 moet je goed smeren als je striae wilt helpen voorkomen. De Tummy Cream van Rituals is een absolutie favoriet van Carolien en ruikt ook nog eens heerlijk. Lekker smeren dus.

Tummy cream

Je koopt hem hier.
Prijs: €19,50

PALAIS DE L’EAU WASHAND

Een washand die zacht is én er mooi uitziet, dat wil je wel in je commodelade hebben liggen. De washandjes van Palais de L’eau zijn favoriet van Carolien. De washandjes en badlakens zijn gemaakt van 100% organisch katoen dus extra zacht. Je krijgt een blauwe of rode variant.

palais-de-leau-washand-cerise-little-wannahaves-utrecht-1

Je koopt hem hier.
Prijs: €17,95 voor 3 stuks

PINDAKAAS MISTER KITCHEN

Pindakaas verslaafd? Lucky you, dan vind je deze vast ook heel lekker! De meeste moms (to be) hebben last van cravings tijdens de zwangerschap. Zo ook Carolien en laat dit nou haar craving zijn geweest. De smaak met sinasappel/rozijn geeft je een echt cosy, wintergevoel.

Pindakaas mister kitchen

Je koopt hem hier.
Prijs: €2,99

SPEENKOORD ROOKIES

Een speenkoord is onmisbaar voor je kindje! En op deze kan je kleintje lekker bijten. Ze zijn namelijk met bpa-vrije kralen gemaakt. Rookies van Floor is een merk met hele leuke speenkoorden en andere accessoires voor je baby. Speciaal voor deze box heeft Rookies van Floor met Carolien onderstaande speenkoorden ontworpen.

Rookies van Floor

Je koopt ze hier.
Prijs: niet bekend

ROCK YOUR WORLD SPRAY LAVENDEL + ROZENKWARTS

Stress tijdens je zwangerschap is een no-go! Met deze spray kun je lekker naar dromenland. Er zit lavendel in en hij ruikt god-de-lijk! Spray een beetje op je kussen, sweet dreams.
De rozenkwarts zorgt voor en na de bevalling voor rust en harmonie. Zolang jij lekker in je vel zit, voelt die kleine dat ook!

Rock-Your-Night-Calming-pillow-spray-50ml-sfeer-top-slapen-dromen-olie

Je koopt hem hier.
Prijs: €21,95

LIMONADE AGROPOSTA

Klaar tijdens je zwangerschap met een glaasje prik? Dan is een glaasje limo perfect als optie. In de box zitten twee sachets. Voor bijvoorbeeld de lavendellimonade gebruiken ze de biologische Lavandula Angustifolia plant. Dit type lavendel groeit bij kleine boerderijen in het continentale gedeelte van Kroatië waar er een koeler klimaat heerst. De smaak van de bloemen wordt daardoor mild en zacht en is daarom ideaal om een zeer verrassend drankje van te maken. Heerlijk en net even iets anders!

Agroposta limonade

Je koopt een sachet hier.
Prijs: €1,- (er zijn ook flessen per smaak te verkrijgen)

MAMA LOVES KORTINGSVOUCHER

Een gepersonaliseerde ketting is bijzonder, zodat je altijd de namen van je kindjes bij je hebt. De kettingen van mamaloves zijn prachtig! Je kunt kiezen voor rondjes, hartjes, initialen of namen. De keus is aan jou!
In de box zit een voucher waarmee je €25 korting krijgt! Handig :).

Mamaloves

Je koopt een ketting hier.

IN THE PUDDING CLUB

Bij In The Pudding Club houden ze van het geven van informatie zodat elke mom (to be) goed geïnformeerd is. In The Pudding Club heeft dan ook als missie: De zwangerschap overzichtelijk, inzichtelijk, makkelijker en leuk(er) te maken. Welke moeder wil dit nou niet? Ook met de winter edition box wordt je goed geïnformeerd door verschillende specialisten.

Schermafbeelding 2017-11-22 om 11.22.20

De box, ter waarde van 100 euro, is verkrijgbaar voor €39,95! Let op, het is een limited edition dus wees er snel bij!

Je koopt de baby & mom (to be) box by Carolien Karthaus-Spoor hier.

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met In The Pudding Club |

Credits foto’s: In The Pudding Club

Leave a Reply