Mama zijn is zwaar werk. Natuurlijk verdien je dan een ontspan momentje! En wees nou eerlijk, kerst cadeautjes zijn er niet alleen voor de kids. Geef jezelf eens een verassing, zodat je weer volop mama kan zijn, zelfs in dit winterse weer.
Met deze gifts wordt elke mama helemaal zen tijdens de kerst. Merry Xmas!

EEN DAGJE SAUNA

104296efa60bef86f3bc973bc05ab4c7

Kom tot rust in de sauna! Neem een vriendin mee of (als je een babysitter kan vinden) je partner. Dit cadeau aan jezelf is natuurlijk perfect om lekker te relaxen en geeft je de gelegenheid om tot jezelf te komen, zodat je met kerst weer kunt knallen of juist na de feestdagen ontspannen het nieuwe jaar in gaat.

EEN GOED BOEK

2345c890f8b26a47dfb14cf87ef07f07

Met alle elektronica om ons heen is het lastig om goed te focussen. Geef jezelf een boek om een goede reden te hebben om opgesloten in een kamer rustig bij te komen (als de kids slapen). Met het lezen van een boek ontdek je nieuwe verhalen en het geeft je de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de werkelijkheid. Wil je twee vliegen in een klap slaan? Lees dan een lifestyle of coaching boek. Hiermee leer je op een leuke manier en krijg je motivatie om weer even door te geven. Een moeder als mama is soms zwaar!

GEEF JE HUIS EEN NIEUWE LOOK

b89cfe2387337419cbb431c1cc2f9451

Ga niet voor standaard, maar fris het huis op met een nieuwe uitstraling. Met een andere blik op het huis krijg je weer inspiratie en energie. Plus het is hartstikke leuk om brand new decoratie te kopen, helemaal in de kerstmaand. Lees ook eens wat woontijdschriften, lekker bijkomen en vol frisse energie het nieuwe jaar in!
Weg met alle troep en shoppen maar!
Nieuwe decoraties voor een kinderkamer nodig? Die kan je natuurlijk vinden in de Little Favorites Shop!

KOKEN MET EEN FIJN KOOKBOEK

c540d5596ed408a595dc9927cb87acbb

Houd jij ook zo van lekker standaard? Altijd maar het zelfde eten is niet altijd leuk. Koop een kookboek en maak van elke maaltijd een feest. Oefen voor je gezin en show bij vrienden en familie met de lekkerste kerst gerechten. Maak van de dagelijkse bezigheid in de keuken je hobby!

Met deze kleine gifts heb je toch dat me-time momentje!

Credits foto’s: Pinterest

Leave a Reply