Soms ben je gewoon toe aan een heerlijk dagje opstap met je gezin. Even het huis uit en lekker genieten samen. Laat je kleintje kennis maken met de wereld en ga naar buiten! We hebben wat leuke activiteiten op een rijtje gezet. Waar begin je mee?

DIERENTUIN

De dierentuin is leuk voor jong en oud. Lekker wandelen en genieten van de vele dieren. Terwijl je kindje rustig rond kan kijken, kan jij gemakkelijk je dierenkennis verbreden.
Leuk extraatje: De dierentuin is vaak gratis voor kids onder de 2 jaar. Ben je bijvoorbeeld al in Artis of DierenPark Amersfoort geweest?

KINDERBOERDERIJ

Is de dierentuin nog een te grote stap? Dan vinden je kindjes dieren kijken op de kinderboerderij vast een goed plan! Ook hier zijn veel leuke dieren te zien en iedereen kan rustig kennis maken met de lieve kleine geitjes. Herkent jouw kindje de dieren al?

Pinterest

SPETTEREN IN HET ZWEMBAD

Valt het weer een beetje tegen? Ga lekker zwemmen! Ga op een rustig tijdstip naar het zwembad en speel in het kinderbad. Let wel op dat je niet te lang gaat. Spelen in het water kan erg vermoeiend zijn. Baby’s wennen al sinds de eerste wasbeurt aan water, toch kan zwemmen erg spannend zijn. Let goed op je kindje en speel samen rustig in het water. Spetter het liefst in een warm bad, krijgt je baby het toch koud? Neem dan even een pauze en ga onder een warme douche staan.

SPEELDATE BIJ EEN CONCEPT STORE VOOR KIDS

Heeft jouw vriendin of collega ook een baby? Speeldate!
Spreek bij iemand thuis af of ga naar een leuk koffietentje waar ze ook nog denken aan de kids. Terwijl jullie gezellig bijpraten, gaan de kids hun gang. En het is nog hartstikke gezellig ook.

Pinterest

BOS-STRAND-PARK WANDELING

Geniet van de frisse natuur en wandel in het bos, park, strand of waar dan ook. In de natuur kom je weer tot leven. Ga met de hele familie lekker stappen en daarna rechtstreeks naar een cafétje voor een welverdiende chocolademelk met (extra veel) slagroom.

DSC_0139-683x1024

FIETSEN

Stap op de fiets en ontdek nieuwe plekjes! Een leuke fietstocht waar jij goed actief bezig bent en je kleintje kan genieten van de frisse wind. Zijn de fietstochtjes zo leuk? Maak er dan je dagelijkse bezigheid van en neem voortaan de fiets naar de supermarkt met je kleintje voor op!

THUIS ROMMELEN

Heerlijk zo thuis rommelen. Kleien, koekjes bakken of een tv middag organiseren. Een middag vol fun en je kunt gewoon lekker thuis blijven. Zet een gezellige film op en een grote bak popcorn doet wonderen. Kun jij misschien zelf nog eens een tijdschrift lezen ;). Natuurlijk is een bezoekje aan oma of opa ook altijd leuk.

Pinterest

Credits foto’s: Pinterest, Little Favorites

Leave a Reply