De luiertas. Ruim, multifunctioneel en een must voor elke moeder. Hij is te vinden in verschillende kleuren, maten en vormen. Onze favoriet is toch echt wel de diaper bag van Ma Prémiere Box. Hij is gemakkelijk om overal mee te nemen en ziet er superleuk uit! Maar wat stop je er eigenlijk in? Lees hier dé essentials voor in je diaper bag.

965b4336af13e4b945a3a74c25de0afde72b1c44

EEN LUIERTAS INCLUSIEF CHANGINGMAT

Geef je kindje bij elke gelegenheid comfort, al helemaal bij het verwisselen van een luier. Ook is een changing mat fijn voor de hygiëne van je baby. Ze zijn er in verschillende vormen en maten. Belangrijk is een exemplaar die gemakkelijk mee te nemen is en wat ook niet overbodig is, in een leuk kleurtje. Kijk voor een leuke mat in de Little Favorites Shop!

aec82a64e24ab7fe666a1397c30414b63eb73c50

TEGEN KNOEIEN

… een slabbetje! Voor een (meegenomen) tussendoortje, lunch, onverwacht diner of gewoon een flesje. Een vlek in dat leuke nieuwe truitje wil niemand! Voorkomen is beter dan genez… nou ja schoonmaken.

TOCH GEKNOEID?

Kan gebeuren, maar om nou de hele dag met een vlek rond te huppelen is ook niet ideaal. Een schoon shirtje of broekje komt altijd van pas voor als er toch iets fout is gegaan!

0882b1e36d4c0e606e79cd1ebe0002859b389b1c

DIAPER ETUI

Een cute etuitje, waar alle rommeltjes en billendoekjes in passen, is super handig! Vergeet de billenzalf niet! Met een leuk etuitje blijft het nog overzichtelijk ook! Zo ligt niet alles los in de tas en is het gemakkelijk te vinden.

Toiletbag

VERZORGING

Een droge huid onderweg is not done! Wees voorbereid en ga voor een smooth baby zacht huidje. Neem een hydraterende en lekker ruikende crème mee voor ruwe plekjes. Ook een aanrader is een frisse spray voor na een iets minder frisse luier verwisseltruc.

Hup alles de diaper bag in en je kunt de dag tegemoet! Nog geen tas? Je kunt hier een leuk exemplaar kopen die je kunt personaliseren.

Credits foto’s: Little Favorites Shop

https://www.littlefavoritesshop.com/

Leave a Reply