Als ouder heb je een grote verantwoordelijkheid over je kindje. Het is een hele uitdaging om je kleintje zo gezond mogelijk op te laten groeien. In veel producten zitten suikers en zuren verstopt. Natuurlijk is een beetje suiker niet erg, maar vooral in fris- en fruitdranken zitten sluipsuikers en hierdoor krijg je toch meer binnen dan je denkt.

Als een drankje suikerarm is, betekend het nog niet dat het gezond is. In veel sapjes zitten namelijk ook zuren en dit kan schadelijk zijn voor een jong gebit. Ook gezonde zuren kunnen leiden tot gebiterosie. Dit geldt niet alleen voor een kindergebit, een sterk volwassen gebit kan ook last hebben van de zuren.

Het voedingscentrum adviseert om water te geven aan je kindje. Helaas vinden kinderen water vaak saai en daarom is Sourcy Water met Fruitsmaakje een goede oplossing. Het is een lekker en gezond drankje én er is een nieuwe smaak: appel! Deze verfrissende smaak is het uitproberen zeker waard! Plus, met de vrolijke verpakkingen zijn de pakjes altijd leuk en handig om mee te nemen.

Sourcy Water met Fruitsmaak is een goede en lekkere keuze voor kinderen. Het drankje bevat 99,8% water uit de bron in Bunnik en 0,2% natuurlijke fruitaroma’s. Water met een Fruitsmaakje heeft wel de smaak van fruit, maar niet de nadelen in de vorm van suikers en zuren. En wie houdt er nou niet van Disney figuurtjes?

giphy (1)

Het is een absolute toevoeging in je koelkast.

Verder lezen over Sourcy Water met Fruitsmaak? Klik hier verder.

Credits foto’s: Sourcy

Leave a Reply