De discussie over borstvoeding of flesvoeding geven aan je kindje, is er een die niet van de laatste dagen is. Steeds meer moeders zitten met vragen zoals: kan ik met een gerust hart flesvoeding geven, moet ik koste wat het kost mijn kind aan de borst leggen, ook al gaat het even niet? Op al die vragen zijn vele verschillende antwoorden te vinden, maar je moederhart zal je uiteindelijk het juiste antwoord geven! Mocht je besluiten om over te stappen van borst op flesvoeding. Of als je wilt starten met flesvoeding, dan is flesvoeding van Neolac organic een goede optie. Neolac organic is biologische flesvoeding op basis van koemelk.

Neolac

LAAT DE KOEIEN MAAR LEKKER GRAZEN

Wellicht ben je bekend met het feit dat als je kindje 1 jaar is, je kunt overwegen om over te stappen naar gewone melk ipv flesvoeding. Maar vele moeders gebruiken dan ook nog steeds poeder, omdat ze niet anders gewend zijn. Ikzelf gebruik het vooral in de nacht, want Cato (15 maanden) wordt nog steeds wakker voor een flesje en dan is gekookt water in combinatie met poeder errug handig!
De biologische melk van Neolac is afkomstig van Nederlandse koeien die voor een groot gedeelte van het jaar lekker buiten kunnen grazen. En dat geeft deze voeding nét dat beetje extra voor je kindje!

DUURZAAM IS HET TOVERWOORD

Neolac heeft niet alleen duurzame melk, maar ook een duurzame verpakking die erg gebruiksvriendelijk is. Samen met lokale boeren uit o.a. noord-oost Nederland waar de melk vandaan komt staan ze voor passie, dierwelzijn en het milieu. Dat is een fijne gedachte!

De producten van Neolac bevatten galacto-oligosachariden (GOS), een voedingsvezel die de groei van goede bacteriën in de darmen van je kindje stimuleert. Goed voor de ontwikkeling van je kindje dus.

Neolac

HOE BEVALT NEOLAC BIJ CATO?

Puck is nu 3,5 jaar en drinkt eigenlijk ook nog af en toe een flesje. Zodra ze haar kleine zusje ziet, wil ze zelf ook een fles. Tja.. ineens vallen ze weer in hun oude gewoonte bij de komst van een broertje of zusje. Dus daar sta ik dan in de keuken, de ene fles in de magnetron en dan weer de volgende erin. Toen Puck geboren werd heb ik borstvoeding geprobeerd, maar het lukte niet en ik werd er behoorlijk gestrest van. Toen heb ik besloten om te stoppen met het geven van borstvoeding. Ik ben er blij om, het gaf mij rust en Puck dronk super goed met flesvoeding!
Bij Cato heb ik direct besloten die hele fase over te slaan en die kreeg vanaf moment 1 flesvoeding. Ik ben dus bekend met diverse merken en wilde Neolac direct uitproberen! Er zijn zoveel verschillende soorten flesvoeding en welke kies je nou als mama (to be). Niet alleen de verpakking van Neolac (met het schattige nijntje erop) ziet er aantrekkelijk uit, ook het feit dat het Biologisch is en je dus verantwoord met het milieu bezig bent geeft je zelf een beter gevoel. Alleen daarom al zou je het een keer moeten uitproberen!

Neolac

MET DE INHOUD KUN JE EVEN VOORUIT

Neolac is handig in gebruik, de voeding zit in een bus en het schepje zorgt ervoor dat je makkelijk de hoeveelheid voeding kunt toevoegen aan het water. Cato krijgt nog een fles in de ochtend en in de avond voor het slapen gaan. Ze drinkt hem met volle teugen leeg!
Cato reageert goed op Neolac en ze drinkt zoals gewoonlijk haar flesje leeg. Met de voeding kun je zeker een tijdje doen, wel afhankelijk hoeveel flessen je geeft.

Neolac

Neolac

EEN ALTERNATIEF

Heb je liever een alternatief voor koemelk of wil je wel iets anders proberen? Kabrita is geitenmelk voor baby’s en peuters. Geitenmelk heeft van nature unieke eigenschappen, het is namelijk gemakkelijk voor je lichaam om te verwerken en op te nemen, de melk heeft een lekkere milde smaak en is rijk aan voedingsstoffen. Hierdoor is het een uitstekende bron voor kindervoeding.

Wil je Neolac zelf proberen en ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt kiezen uit drie varianten afhankelijk van de leeftijden van je kindje.
Je koopt het bij geselecteerde drogisterijen (Etos verkoopt het ook!) of via de site van Neolac.

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Neolac |

Credits foto’s: Little Favorites

Leave a Reply