De lente is alweer even bezig en over een maand staat de zomer weer voor de deur. Maar voordat dat zal gebeuren is het eerst nog moederdag! Hoe vieren jullie 13 mei? Feestelijk thuis met een heerlijk ontbijtje op bed, waarnaar je de week erna nog de kruimels kan voelen of ga je opstap? Het maakt niet uit hoe je het viert, het zal gepaard gaan met veel genot van knuffels, kusjes, liefde, leuke knutselwerkjes en cadeautjes.

Met (hopelijk) mooi en warm weer opkomst is er niks leuker dan cadeautjes die geschikt zijn voor het lekkere weer. Jij verdient natuurlijk de leukste moederdag cadeautjes van je kids (met een beetje hulp van papa is het regelen zo gedaan!).

1.  MULTIFUNCTIONELE ALLESKUNNER

All-Time Favourites

Laten we beginnen met de geweldige All-time Favourites Shopper! Het is namelijk dé perfecte strandtas, vakantietas, weekendtas of shoptas natuurlijk. Brechje Gondrie, oprichtster van het Nederlandse tassen merk All-time Favourites, was opzoek naar de perfecte rieten shopper. Zo’n heerlijke zomerse rieten tas die op de vele Spaanse en Franse marktjes te vinden zijn, maar dan praktisch. Het eindresultaat is de stylevolle ATF Shopper. Om de Shopper praktisch te houden, maar ook bij het oorspronkelijke ontwerp van de rieten tas te blijven, heeft ze een rieten print op canvas afgedrukt. Dit brengt een origineel effect en een leuk gezicht. En zo zie je maar weer dat alles met creativiteit en doorzettingsvermogen mogelijk is! Deze multifunctionele tas is niet alleen leuk voor jou, maar ook leuk voor de kids. Want zo’n nieuwe tas moet wel even uit geprobeerd worden, dus hup naar het strand, de dierentuin, de stad of een weekendje natuurhappen. Wat helemaal mooi uitkomt is dat het lange pinkster weekend er weer bijna is! Ook ideaal als luiertas trouwens. Hup gooi die billendoekjes er maar in.
Meer over All-time Favourites weten? Lees de Q&A met Brechje Gondrie!

2. JE MAG WEER STRALEN (ALS JE DAT NIET AL DEED)

IMG_1656_1024x1024

Als je dan toch al stiekem met je gedachte bij leuke weekendjes zit, kan je meteen stralend voor de dag komen, toch? Met de biologische gezichtsolie van het merk Saar Soleares krijgt je huid een opfrisser en wordt tegelijkertijd ligt beschermt tegen de zon (SPF4) en huidveroudering. De gezichtsolie is te gebruiken voor dag- en nachtverzorging en kan als vervanging gebruikt worden voor een crème voor droge gevoelige huid of een vette huid in balans te brengen. De 100% biologische olie bevat heerlijke extracten van rozen en teunisbloem. Goede ondersteuning voor je huid en een lekker gevoel!

3. EEN WEG NAAR GELUK

Ikigai_v5.indd

Als hardwerkende moeder verdien je wel even een momentje voor je zelf. Na een hele dag multitasken moet je soms even je hoofd leeghalen, maar tijd is en blijft belangrijk! Kom tot rust en leer nieuwe ideeën, culturen en verhalen kennen. Het boek Ikigai van de schrijvers Francesc Miralles en Héctor Garcia gaat opzoek naar de ultieme gelukkige you. Iedereen heeft volgens Japanse traditie een ikigai, ook wel een reden van bestaan. Op het Japanse eiland Okinawa geloven de mensen er heilig in. De ikigai brengt een lang, gezond en gelukkig leven. Op het eiland leven mensen die opzoek zijn naar hun ikigai, waarvan sommigen het al hebben gevonden. De auteurs schrijven over deze bijzondere traditie en over de fitte eilandbewoners die optimistisch en gezond leven. Kan je niet stoppen met lezen? Er is een vervolg op dit boek waar je opzoek gaat naar je eigen igikai.

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met All-time Favourites |

Credits foto’s: All-time Favourites, Saar Soleares, bol.com

Leave a Reply