Laten we even kennismaken met het mooie merk Drs Leenarts. Het merk is opgezet door Marjolein Leenarts met de missie: Huidproducten zonder onnodige toevoegingen, die echt werken en je huid gezonder maken.

MARJOLEIN LEENARTS

De eigenaresse Marjolein Leenarts is helemaal thuis in het vakgebied. Ze is medisch specialist in huidziekten, oftewel dermatoloog. Drs Leenarts is een productlijn die zijzelf heeft ontwikkeld voor de verzorging van huidproblemen. Ook wil Marjolein Leenarts iedereen de juiste informatie geven en belangrijke topics bespreken, daarom heeft ze een YouTube kanaal, zodat ze iedereen kan bereiken.

PRODUCTEN VOOR BABY’S, KINDEREN EN VOLWASSENEN

De producten zijn geschikt voor jong & oud en voor elk huidtype. Drs Leenarts heeft producten voor baby’s, kinderen en volwassenen. Belangrijk is dat de producten geen parfum, parabenen of conserveermiddelen bevatten en dus geschikt zijn voor gevoelige huidjes.

WEG MET JEUK BIJ WATERPOKKEN

Verkoelende-lotion-product-desktop-500x500

Een wonderproduct dat even uitgelicht moet worden is de Verkoelende Lotion van Drs Leenarts. Deze lotion komt goed in gebruik als je kindje last heeft van waterpokken. Door aan de jeukerige waterpokken te krabben, kunnen er littekens overblijven die voor altijd zichtbaar zijn. Met de verkoelende lotion neemt de jeuk af en worden de waterpokken uitgedroogd. Echt een must! Bereid je alvast voor op de waterpokken en zorg dat dit flesje ook bij jou in de kast staat. De Verkoelende lotion kan ook gebruikt worden voor gordelroos.

NEW IN THE SHOP

Little Favorites staat helemaal achter dit merk en we kunnen trots zeggen dat enkele producten van Drs Leenarts in de Little Favorites Shop verkrijgbaar zijn! Neem snel hier een kijkje, want zelfs de Verkoelende lotion staat in de Little Favorites Shop!

Credits foto’s: Drs Leenarts

Leave a Reply