Ieder seizoen heeft zijn eigen favorieten en dit najaar wil ik warm, donzig en print! Wilde prints dan vooral want dat is toch wel echt de woontrend van dit najaar. Om nog iets beter kennis te maken met mij, de nieuwe eigenaresse van Little Favorites, heb ik mijn eigen favorites list gemaakt! Ik ben zelf dol op online shoppen, het is voor mij gemakkelijk. Voor mijn gezin en ons huis shop ik veel online bij de Bijenkorf, vooral omdat ik vaak als de kindjes op bed liggen pas tijd heb en ik wil het dan ook graag snel in huis hebben. Ik vind het ideaal dat ik het de volgende ochtend al kan ontvangen. Ook kan ik uren door de bijenkorf struinen, samen met de kindjes of alleen. Lekker gezond lunchen daar en leuke dingen uitzoeken. Daarnaast ben ik ook gek op (natuurlijk) Little Favorites Shop en MiMomento. Dus bij deze mijn hot items voor dit seizoen!

Dromen komen uit

 

snurk-princess-kinderdekbedovertrekset-van-katoen-160tc

Ik kan er niet om heen, het is te schattig! Dit dekbedovertrekset van Snurk is gewoon gemaakt voor mijn dochter en hier slaapt ze momenteel dan ook lekker onder. Iedere avond gaat het me weer makkelijk af om haar in bed te krijgen, dat begrijp je! Heeft jouw dochter een prinsessenkamer waar dit perfect bij past, of kies je liever een van de andere leuke kinderdekbedovertrekken?

Een goede nachtrust

 

essenza-maxima-dekbedovertrekset-van-katoen-perkal

Een goede overtrek is gewoon een must voor mij. Je slaapplek moet comfortabel en schoon zijn. Ik word dan ook héél blij als ik zelf onder een mooi wit dekbed slaap. Dit is een Essenza dekbedovertrek en heeft toch nog een kleine subtiele touch. Het is gemaakt van 100% katoen perkal. Oftewel een luxe stof die zacht en koel aanvoelt. Echt het allerlekkerste om onder te slapen! Er zijn nog veel meer mooie dekbedovertrekken voor als je toch liever een kleurtje hebt.

Voor warme voetjes

doing-goods-loony-leopard-small-kleed-92-x-62-cm

Nu we toch in de slaapkamer zijn. Met dit weer krijg ik snel koude voeten en het lekkerste vind ik dan om dikke sokken aan te trekken en een warm kleed onder mijn voeten. Natuurlijk hebben mijn kids mijn DNA over genomen en hebben zij ook snel koude voetjes. Hiernaast geeft dit kleed van Doing Goods ook echt sfeer. Dan kan de kamer nog zo warm zijn, met een kille kamer krijg je toch een koud gevoel. De luipaard is gemaakt van wol, dus hij is lekker zacht.

Hot en trendy

fabienne-chapot-cheetah-mok-40-cl

Mijn favoriete bezigheid met koud weer is het drinken van een lekkere cappucino samen met vriendinnen. Een mooie trendy mok hoort daar zeker bij. Deze mok past ook helemaal in de style van dit seizoen! Dus laat je innerlijke cheeta naar buiten komen en geniet van de koude dagen.

Echte sfeermaker

-klevering-palm-kandelaar-l-21-cm

Om die comfortabele sfeer nog meer in huis te krijgen, steek ik graag wat kaarsjes aan. Met deze mooie palm kandelaar zit je zo weer met je gedachtes op een warm eiland. Voor mij kan de winter niet snel genoeg gaan, maar met een eyecatcher en sfeermaker als deze mag hij toch iets langer duren.

Skincare

image_md_restoring_daily_defense_moisturizer

Qua huidverzorging gebruik ik momenteel de hele lijn van Image. Dit bestel ik online bij Mi Momento. Ik heb veel last van pigmentvlekken en op basis hiervan heeft Elise Goossen, de eigenaresse van Mi Momento, de juiste producten voor mij samen gesteld en heb ik eindelijk iets gevonden wat voor mij écht werkt. Het vitamine C serum ruikt zo lekker en mijn favoriet is toch wel de daily moisturizer met SPF50. De crème is heerlijk om aan te brengen en beschermt je huid tegen dagelijkse UV-straling. Zo blijft mijn huid mooi, fris en jong.

Multifunctionele doek

3c75ee776a1d2f0d02e5aea965c08c0e7c637fc9

Mijn favorieten van de Little Favorites Shop zijn dan toch echt wel de mooie doeken van Atelier Choux. Deze large swaddle heeft een mooie print en is heerlijk om bijvoorbeeld op te spelen, te gebruiken als lichte deken of zelfs bij het verschonen op locatie. Ik ben er dan ook heel trots op dat wij dit merk exclusief mogen verkopen in de shop!

 

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Bijenkorf |

Credits foto’s: de Bijenkorf, MiMomento, Little Favorites Shop

Leave a Reply