Er komt een nieuw online platform waar we allemaal wel erg geïnteresseerd in zijn! Founder Natasha van den Brand Horninge is ook wel bekend als presentatrice bij RTL en zij gaat allerlei tips&tricks verzamelen die belangrijk zijn tijdens het moederschap. Daarom delen we dit graag met jullie, want al die kindertips mogen zeker niet gemist worden!

Mommy Knows Best

Lieve mede mama’s, wie kent het niet, vanaf het moment dat we zwanger raken en zeker wanneer onze spruit is geboren, surfen we op het wereldwijde web om de antwoorden te vinden op al onze vragen. Om bijvoorbeeld de oplossing te vinden voor Day haar constipatie probleem toen ze 1,5 jaar was – de medicijnen van de huisarts sloegen niet aan – heb ik dagenlang gegoogeld om vervolgens de verlossende tip van een mama te vinden op een forum uit het jaar 2000.

Vanaf dat moment is het bij mij, Natasha van den Brand Horninge, mama van Day (3) en Tyler (1) gaan borrelen, er moet toch een makkelijkere manier zijn om informatie te vinden. Kan ik niet een plek creëren waar alle tips van mama’s en aanstaande mama’s samenkomen, zodat we in één druk op de knop de antwoorden kunnen vinden? Zodat we elkaar kunnen helpen en dus het moederschap wat makkelijker kunnen maken. Zo is mijn idee voor ‘Mommy Knows Best’ ontstaan, een online platform met kids tips & tricks voor en door mama’s (to be).

Het afgelopen jaar heb ik aan alle (aanstaande) mama’s die ik ken hun beste mama adviezen gevraagd en zo heb ik al aardig wat tips verzameld. Ook ben ik via de ‘Mommy Knows Best’ Instagram en Facebookpagina heel wat leuke weetjes te weten gekomen. Nu kunnen we bijna van start en gaan we in januari 2019 de website lanceren, yes! Ik heb er zin in mama’s. Blijf ondertussen op de hoogte via Facebook en Instagram en vergeet vooral niet jullie tips naar mij te sturen, want zonder jullie is er geen ‘Mommy Knows Best’.

Over Natascha

Natascha van den Brand Horninge werd geboren op 4 september 1979. Ze groeide op in de Beemster en na het vwo verruilde ze het platteland voor Amsterdam. Daar begon ze aan haar studie communicatiewetenschappen. Ze is bekend van o.a. ‘Health Angels’ en ‘House Vision’ op RTL.

Leave a Reply