In de vorige blogpost hadden we het er met Daisy Bosch ook al over. Het cliché: Ik heb niet eens tijd om mijn haar te wassen. Zij herkende zich er volledig in. Haar tip voor nieuwe mommies is droogshampoo! Helaas is dit niet oneindig te gebruiken en moet je toch echt af en toe je haar wassen. Plus, als moeder wil je ook wel een beetje goed voor de dag komen toch?

Met veel plezier kan ik je introduceren aan het merk Solis. De Solis Swiss Perfetion is een sterke professionele haardroger, waar je haar supersnel droog van wordt. Een must have voor als je weer snel naar je kindjes moet. En met de föhn is je haar gemakkelijk te stylen. De Swiss made haardroger bevat een warme en koude stand en is goed voor alle haartypen. Deze professionele haardroger produceert maar liefst 50% meer luchtdruk en 40% meer lucht dan vergelijkbare professionele haardrogers en is daarom ook uitermate geschikt voor dik en zwaar haar. Met een vermogen van 2300 W is de föhn echt mijn favoriet!

Schermafbeelding 2018-12-13 om 17.10.14

Het leukste is nog dat ik een een föhn weg mag geven via mijn Instagram kanaal! Wil jij kans maken op de Solis Swiss Perfection? Kijk snel hoe je kan deelnemen met de win actie en klik hier! Benieuwd naar Solis? Klik hier voor de Instagram account!

 

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Solis |

Leave a Reply