2019 staat voor de deur en we kunnen het mooie en leerzame jaar 2018 achter ons laten. De Little Favorites Shop & Blog heeft dit jaar aardig wat ups en downs gehad, waar wij allemaal van leren! Zo zagen we mooie tijden, een nieuwe eigenaresse, enige stilte en weer lekker aan de bak. 2019 beginnen we allemaal weer fris en energiek.

Geen idee wat 2019 zal brengen, maar hardwerken gegarandeerd! Ik ben van mening dat iedereen wel voornemens heeft. Of je ze hardop uitspreekt en met de wereld deelt of liever voor jezelf houdt. Little Favorites gaat ook zeker niet doelloos het nieuwe jaar in. Zo mag er lekker veel content gecreëerd worden en vooral veel ervaring gedeeld worden van moeders (en wie weet vaders!).

Little Favorites wil graag alle lieve en leuke lezers hartelijk bedanken voor alles en we wensen jullie allemaal een mooi en uitdagend jaar tegemoet!

cristian-escobar-297114-unsplash

Leave a Reply