De kortste dag van het jaar hebben we al weer gehad en dat betekend dat we langzaam aan naar de wat langere en lichtere dagen toe werken (ja dit duurt nog heel erg lang, ja ik kan niet wachten). Goede raamdecoratie is een must have! Zeker als je kindje nog overdag een dutje wil doen (of jij zelf). Daarbij komt ook dat met goede basics een kamer niet alleen functioneel is, maar er ook leuk uit ziet.

emotions_-_rolgordijn_verduisterend_-_ivory_f0850_RL10-AB0625-F0850_detail_800x875_1

Het is erg belangrijk om de kinderkamer goed te verduisteren. Kindjes slapen hier veel beter door is mijn ervaring. Ik denk zelf dat veel mensen graag de perfecte raambekleding willen, maar dit toch vaak uitstellen, omdat ze het gedoe vinden. Veel keuzes, je moet alles meten en hoe meet je dan precies? De service van Veneta is dan echt een groot pluspunt. Iemand die op dat moment goed mee kan kijken, ervaring heeft en je verzekerd bent van de juiste maten. Veneta heeft een breed assortiment in raambekleding. Allemaal op maat gemaakt.

Een mooie egale kleur die gebruikt kan worden op elke leeftijd is perfect. Je hoeft dan niet bij elk jaartje dat de kinderen ouder worden nieuwe te kopen! Een Rolgordijn is kindvriendelijk en zorgt voor een goede verduistering. Ook kun je voor kiezen voor een roljaloezie. Dit zijn gordijnen met afwisselende banen die over elkaar heen vallen. Hierdoor krijg je een leuk effect en kan je kiezen hoeveel licht je de kamer in wil laten.

harmony_-_houten_jaloezie_privacy_50mm_-_licht_grijs_nd108_PWPR50-ND108_detail_800x875_1

Lekker bezig in de kinderkamer? Mooie houten jaloezieën zijn prachtig voor in de woonkamer en ze hebben heel veel voordelen! Zo creëer je meer privacy door de lamellen naar buiten te kantelen, maar kan je toch daglicht naar binnen halen en zelf naar buiten kijken. Houten jaloezieën zijn tijdloos en pasen bij elk interieur. Je kunt ze volledig zelf samenstellen. Zo kan je kiezen tussen kleur, ladderband, bediening en lamelmaat.

Wist je dat je houten jaloezieën goed kan combineren met overgordijnen? Voor als je een extra donkere ruimte wilt en het brengt nog meer sfeer!

Helaas is de kerstman al weer weg, maar wie weet wat het nieuwe jaar jullie huishouden komt brengen. Plus een cadeautje heeft toch geen reden nodig? Dit is gewoon een must have!

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Veneta |

Credits foto’s: Veneta

Leave a Reply