Zoals het jullie misschien al is opgevallen is het merk Poetree Kids een nieuwe aanwinst in de Little Favorites Shop. Met de mooie Franse stijl en vooral de functionaliteit van de producten is het ook echt een travel must have. Het assortiment bestaat uit handige producten die vooral geschikt zijn voor onderweg, maar ook in huis maakt Poetree Kids het leven simpel (en stijlvol!). Poetree Kids is een samenvoeging van poem (gedicht) en tree (boom) wat duidt op de levensboom. De beroemde Tree of Life komt terug in het mooie logo van Poetree Kids. Het merk staat bekend om: quality, fairtrade en timeless. Alles is gemaakt van zachte materialen en fijne kleuren, waardoor het in elke omgeving past. Daarnaast is het merk volledig milieuvriendelijk, alle Poetree Kids producten zijn gecertificeerd met Confidence in Textiles; het OEKO-TEX label. Voor Poetree Kids gaat het om de speciale momenten tussen ouder en kind, want dat is het gene wat telt, toch?

Heb jij een vakantie op de planning staan met je kids in de voorjaarsvakantie of een ander moment? Poetree Kids is je Travelbuddy! Met producten zoals een handig verschoonmatje voor onderweg of hydrofiele doekjes. Niet van plan om ver te reizen? Met een bezoekje naar oma komt een verschoonmatje ook van pas!

Badcape & washandje

a76932bcc4167a935991abe8d9281719c9725d90

Gemaakt van heerlijk dik badstof van goede kwaliteit is deze badcape met bijpassend washandje heerlijk om te gebruiken. Het comfortabele gevoel van thuis na een lekker warm badje is rustgevend voor je kindje tijdens een reis, dat best stressvol kan zijn. Beschikbaar in blauw & roze.

Verschoonmatje voor onderweg

6599eaf35d95e91741f9431d0157d58e048d65d7

Dit functionele verschoonmatje is perfect voor elk uitje. Het is namelijk gemakkelijk op te vouwen tot een handig klein pakketje dat met een knoop dicht gebonden blijft. Het matje is gemakkelijk schoon te maken en het kan zo de wasmachine in. Het heeft twee zakjes waar luiers en billendoekjes verstopt kunnen worden. Beschikbaar in blauw, wit & roze.

Hydrofiele doekjes

77bf99dd43b77b50dd0ba887ca3b87e5bf81f287

Het is altijd fijn om wat doekjes bij de hand te hebben. Of je nou in een restaurant zit of in de auto. Soms heb je gewoon doekjes nodig. Deze hydrofiele doeken kunnen gebruikt worden als spuugdoek, droogdoek of te gebruiken over een boxkleed om die schoon te houden. De doeken hebben een afmeting van 60 bij 60 cm en je krijgt ze in een doosje van drie doeken. Beschikbaar in blauw & roze. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Wij zijn helemaal verliefd op deze mooie, klassieke stijl!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de Little Favorites shop.

Leave a Reply