Welkom op littlefavorites.com! Dé online style guide waar je al jouw favorite items bij elkaar hebt. Of het nou gaat om fashion, tips & tricks of (kids)musthaves. Little Favorites; de online style guide for moms (to be). Get inspired. ♥

Als mommy to be kom je vaak met vragen te zitten; Hoe richt ik de babykamer in? Welke kindermerkjes moet ik in de gaten houden? Wat voor fles moet ik kopen én wat voor kinderwagen moet ik hebben?
We’ve been there. Kortom, vanaf nu hoef je alleen maar te genieten van je zwangerschap en als je vragen hebt of gewoon inspiratie op wilt doen, dan weet je Little Favorites te vinden!

In 2017 is het concept van Little Favorites uitgebreid, er is namelijk een webshop geopend: Little Favorites Shop. Hier kun je terecht voor exclusieve merken, handgemaakte items of merken/producten met een bijzonder verhaal. Little Favorites Shop is een online concept store met een bescheiden, maar uniek assortiment en is van vele internationale merken het enige verkooppunt in Nederland en België. Neem je een kijkje?

Wij willen jou natuurlijk graag inspireren met mijn site, maar het lijkt ons fantastisch om ook door jou geïnspireerd te worden! Ideeën, samenwerkingen of tips zijn welkom, stuur ze naar info@littlefavorites.com

Voor meer informatie over adverteren klik hier.

NOTE:

De zelfgemaakte foto’s en content op Little Favorites is door Little Favorites gemaakt en/of bedacht (behalve de afbeeldingen waar een bronvermelding bij vermeld staat van bijvoorbeeld Pinterest). Het is daarom NIET toegestaan om de zelfgemaakte foto’s, teksten of inhoud zonder toestemming van Little Favorites te kopiëren, publiceren of voor andere doeleinden te gebruiken. Alle rechten zijn voorbehouden.